Vill du träna med P08?

Vi är ett stort gäng glada killar som tränar innebandy i Rotebro på söndagar kl 12.30-14 och tisdagar 16.30-18. Om du är intresserad av att börja träna med oss ser vi helst att du mailar oss innan eller hör av dig.

Kontakt: linda.idevall73@gmail.com eller sara.myrehed@vinnova.se

Tränare och ledare i P08

Knattecupper under hösten
2016-10-19 17:16
Lite bilder från hemmacuppen i sep samt töjnan tigercup
SSL finalen på tele2 arena
2016-04-16 21:09
Som tack för att vi sålde föreningshäftet under vintern fick vi biljetter för att se innebandyfinalerna på tele2 arena. 13 killar o 5 ledare/föräldrar följde med o tycker själv att det vart en rolig eftermiddag. Hela föreningen Rotebro IS hade köpt 400 biljetter o nästan alla biljetter tog slut så vart en kul föreningsaktivitet.

Matchen vanns av Storvreta o det var en spännande avslutning. Är glad att matchen inte slutade oavgjort o förlängning för våra barn var väldigt glada till en början men efter några timmar vart det många trötta barn med "myror i brallan".
De äldre i föreningen satt stilla o hejade så nästa år kanske barna klarar av detta bättre.

Ledarna i P08
""
Knattecupen i Rotebro
2015-12-20 16:28

Nu har laget haft sina första matcher och dessutom på hemmaplan.

Jag hoppas att alla tyckte det var roligt, jag fick ialla fall den känslan. Barna var riktigt glada, gjorde väldigt bra ifrån sig och hade en härlig inställning inför alla matcher. Vi gjorde många snygga mål och fina räddningar, många bra passningar gjordes och alla hade en härlig spelglädje.

Vill även tacka alla föräldrar som ställde upp och hjälpte till och gjorde att dagen flöt på bra. Vi har fått väldigt mycket positiv feedback från de andra lagen.

Sist men inte minst gjorde tränarna en fantastisk insatts, det märktes att ni tyckte detta var roligt!

Uppstart P08
2015-08-27 17:23

Söndagen den 6 september börjar träningarna för P08

kom ner till Gamla Rotebrohallen 09:00-10.30