Herrlaget
Landslagmeriterade Vojtech Bagin ansluter till Rotebro
2017-09-07 12:00, Herrlaget
Roger Östergren & Vojtech Bagin

Den landslagsmeriterade tjeckiska centern Vojtech Bagin är klar för spel i Rotebro Innebandy säsongen 2017/18.

Vojtech kommer närmast från spel i Tjeckiska högsta ligan med sin moderklubb FBS Bohemians som slutade på en åttonde plats föregående säsong.

Vojtech slutade 21a i poängligan och 3a i lagets interna poängliga med 31 poäng(12+19) på 22 matcher.

Han anslöt till laget för två veckor sedan och har redan hunnit med 3 träningsmatcher i den mörkblåa tröjan.

Vi tog oss ett snack med både Vojtech och coach Roger

Damlaget
Damlaget klart för spel i Div 1
2017-09-05 21:32, Damlaget
Bild från DM helgen
Om knappt 3 veckor startar seriespelet för Damlaget och denna säsong är det Div 1 som gäller.
Tjejkickoff 2017
2017-08-29 14:44
I söndags genomförde vi årets Tjejkickoff för 4e året i rad.
Drygt 50 st tjejer, med deltagare från alla tjejlag från Damlaget ner till F09.
Tjejerna delades in i 4 grupper. Under förmiddagen var det utomhusaktiviteter med ett fyspass och ett pass med samarbetsövningar och efter lunch (där vi bjöd på pastasallad) så spelades det innebandyturnering.
Riktigt kul att se hur alla hjälper och stöttar varandra i olika åldrar under matcherna. Nu drar vi igång Fadderverksamheten, så vi bygger vidare på sammanhållningen mellan lagen.
Stort tack till alla tjejer som var med och till alla ledare som som var med under dagen och hjälpte till med att hålla ihop allt och lagade mat m.m.

Carl Schwieler
Rotebrodagen 2017 är genomförd
2017-08-28 11:17
Ännu en lyckad dag i föreningens regi, en dag med sol och blå himmel, fylld av barn och ungdomar, med och utan föräldrar, seniorspelare och veteraner. Grill och kioskverksamhet, och jag gissar att alla fick en möjlighet till att köpa kläder och utrustning. Vilken aktivitet - fullt ös periodvis i lilla Rotebrohallen med tuffa matcher i smålagsspel, ett pärlband av matcher i stora hallen, där alla lagen i föreningen nästan var representerade. Rotebro vann alla matcher - vilken bragd.
Herrjuniorer
HJ-ledarstaben presenteras
2017-07-28 10:00, Herrjuniorer
Kommande säsong tar Marcus Garpenbeck över huvudansvaret för Rotebros herrjuniorer tillsammans med Staffan Marmenlind i en assisterande roll. Kring truppen och lagen finns även sedan tidigare ledarna Lars Bergfeldt, Roger Järnbrink, Per Solbu och som nu får tillökning av Felix Eklund.

Rotebros Herrjuniorer ställer kommande säsong upp i två stycken div 2 serier, en div 3 och Juniorallsvenskan. Vi tog ett snack med Marcus inför säsongen.

Nya styrelsen för Rotebro Innebandy
2017-06-14 11:00
Måndagen den 13 Juni hölls föreningens nittonde årsmöte och det var ett relativt välbesökt möte med ett 30-tal deltagare.

Valberedningen är väldigt nöjd med utformningen av den nya styrelsen som har stor mångfald, bred kompetens och täcker hela föreningens spektra från de yngsta lagen till representationslagen.
Denna styrelse har fått årsmötet och föreningens förtroende att leda Rotebro Innebandy mot nya höjder.

Maria Rigner, Ledamot
Christina Wall, Ledamot
Jan Mattsson, Ledamot
Valdes på mötet som ledamöter om en period på 2 år.

Nicolina Persson, Suppleant
Jenny Wallner, Suppleant
Valdes på mötet som suppleanter om en period på 1 år.

Jan Giljam-Kroon, Ordförande
Patrik Jeppsson, Ledamot
Marie Lienzen, Ledamot
Carl Schwieler, Ledamot
Valdes på förra årsmötet om en period på 2 år.

Vi tackar Ylva Larsson-Leijon och Linda Idevall för sina insatser under åren i Rotebro Innebandy styrelse!

Styrelsen hade efter årsmötet ett konstituerande styrelsemöte där Patrik Jeppsson valdes till vice ordförande och Marie Lienzen till Kassör samt Christina Wall till Vice Kassör.

Herrjuniorer, 18/09 13:39
Damlaget, 15/09 17:11