Damveteranerna i Rotan visar framfötterna
2018-02-08 11:28

Stockholms Innebandyförbund har gjort ett reportage om våra Veterandamer

Det är jättekul att vi får nya grupper i innebandyn och att man aldrig blir för gammal för att spela

Titta på filmen och Läs mer på

Under våren kommer vi att arrangera en cup för denna grupp i Rotebrohallen

Mer info kommer

Rotebro IS 100 år
2018-01-30 10:04
Rotebros Idrottsförening fyller 100 år 2018. Vi har alltid kul, men i år ska vi slå alla rekord. Alla vi som har en passion för Rotebro och upplever de fantastiska värden som vår idrottsförening står för och skapar ”Rotebro andan":

Trygghet
Utveckling
glädje

Alla som tror på det vi står för är välkomna att vara med. Här kommer vi annonsera allt det spännande som ska hända 2018 samtidigt som ni kan hänga med i vad som händer i idrottslivet i Rotebro. Uppmanar alla att lägga upp och dela inlägg från våra aktiviteter och upplevelser.

Här kommer lite förhandsinformation.

Rotebro Loppet - 1 maj 2018 genomförs ett antal stafetter coh individuella löparelopp, där barn, ungdomar, vuxna och företag kan tävla mot sig själva och andra. En heldag för alla Rotebroare på Gillbo Ängar.

Innebandyns Dag - 1 september (prel datum) 2018 genomförs dagen för alla med innebandy I sitt hjärta. Kom och träffa Dam och Herrlag I våra två lokala Multihallar.

Fotbollens Dag - 13 oktober (prel datum) 2018 genomför vi  en minnesvärd dag som är fylld med fotboll, glädje och roliga aktiviteter på Skinnaråsens IP.

Rotebro IS jubileumsbankett - 17 november ska vi uppmärksamma och tacka alla ideella ledare I klubben samt andra som bidragit till vad Rotebro IS är idag. Jubileumsbankett kommer bli något alldeles extra och genomförs på Scandic Infra city i deras  bankettsal.

Varför firar vi Rotebro 100 år?
Idrott för människor samman. Människor som förs samman kring en gemensam sak som idrott skapar otroligt många värden. Hälsa, laganda, kämparglöd, glada skratt, vi känsla och trygghet.

Det blir lätt att vi tar det för givet. Men tänk om vi skulle förlora det. Hur skulle det bli då?

Allt detta vill vi förstärka genom att få med oss alla i Rotebro. Inte bara vi som är aktiva inom föreningen. I den pressade värld vi lever i har en förening som Rotebro en allt viktigare roll att fylla. Alla får vara med och ta del av de värden vi står för och levererar.

Vill du vara med? Börja med att ge lite av din tid och ditt engagemang så kommer du få mångfalt tillbaka.

Du håller dig uppdaterad via vår Facebook sida https://www.facebook.com/rotebro100ar/
Anmälningar till Rotebro Cup har öppnat!
2017-11-19 13:39
Bild på matchschemat från 2017
Nu har äntligen anmälningarna för 2018 års Rotebro Cup öppnat! Ni hittar all information på cuphemsidan här: http://www.cupmate.nu/cup/rotebro-cup
Rehaboteket - Förmånligt medlemserbjudande
2017-11-05 13:22
Hej alla medlemmar,

Som vi har informerat om tidigare så har vi fått en ny sponsor i Rehaboteket, som är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska hjälpmedel med ett komplett sortiment av fotledsstöd, knäskydd, inlägg och andra produkter som gör att man kan fortsätta idrotta trots skada, alternativ förebygga skada både vardagligt och vid motion.

Sponsoravtalet med Rehaboteket.se ger alla medlemmar möjlighet att köpa produkter med 15% rabatt. Rabatten gäller hela sortimentet och ni får även dela rabatten med era familjer och släktingar om ni vill det.

För att få ta del av rabatten så behöver ni kontakta Rehaboteket manuellt  efter det att ni har beställt önskad vara på www.rehaboteket.se och uppge koden "Rotebro15" så får ni 15% rabatt på priset.
Ni kan även ringa till Rehbotekets kundtjänst på telefon 08-244734 eller skicka dem ett mail på kundservice@rehaboteket.se med Ert ordernummer och koden "Rotebro15".

Missa inte detta tillfälle att hitta produkter till extra bra priser för onda hälar, instabila fotleder, smärtande knän eller onda ryggar.
Det finns ingen butik som har samma omfattande sortiment som Rehaboteket.se har.

Gå gärna in och besök Rehaboteket på www.rehaboteket.se och glöm inte att gilla Rehaboteket på Facebook www.facebook.com/rehaboteket

Tjejkickoff 2017
2017-08-29 14:44
I söndags genomförde vi årets Tjejkickoff för 4e året i rad.
Drygt 50 st tjejer, med deltagare från alla tjejlag från Damlaget ner till F09.
Tjejerna delades in i 4 grupper. Under förmiddagen var det utomhusaktiviteter med ett fyspass och ett pass med samarbetsövningar och efter lunch (där vi bjöd på pastasallad) så spelades det innebandyturnering.
Riktigt kul att se hur alla hjälper och stöttar varandra i olika åldrar under matcherna. Nu drar vi igång Fadderverksamheten, så vi bygger vidare på sammanhållningen mellan lagen.
Stort tack till alla tjejer som var med och till alla ledare som som var med under dagen och hjälpte till med att hålla ihop allt och lagade mat m.m.

Carl Schwieler
Rotebrodagen 2017 är genomförd
2017-08-28 11:17
Ännu en lyckad dag i föreningens regi, en dag med sol och blå himmel, fylld av barn och ungdomar, med och utan föräldrar, seniorspelare och veteraner. Grill och kioskverksamhet, och jag gissar att alla fick en möjlighet till att köpa kläder och utrustning. Vilken aktivitet - fullt ös periodvis i lilla Rotebrohallen med tuffa matcher i smålagsspel, ett pärlband av matcher i stora hallen, där alla lagen i föreningen nästan var representerade. Rotebro vann alla matcher - vilken bragd.