Damlaget
1/8-dels final i Dam DM
2017-10-17 12:11, Damlaget
Rotebro gick vidare efter gruppspelet i DM och ställs nu i 1/8-dels finalen mot
Allsvenska Tyresö Trollbäcken. TT IBK som förra säsongen spelade i SSL men blev degraderade till Allsvenskan lär bli en riktigt svår motståndare. Så vi tar tacksamt emot alla på läktaren som kan hjälpa oss fram. Hur det än går så blir det en spännande match som bör ses.
Rotebro höstcamp
Höstlovs Camp 1-3 November
2017-10-11 18:20, Rotebro höstcamp
Vi kommer även detta år att arrangera InnebandyCamp på Höstlovet

Vi vänder oss till åldersgrupperna 2003-2007 både pojkar och flickor

Upplägget är ungefär som förra året. Vi blandar teknik, träning, matchspel och lek

Detta år är det vår A-lagstränare Roger Östergren som tillsamman med spelare från A-laget och våra juniorlag som håller i trådarna

Dagarna kommer att bestå av Bollbehandling, Passningar, Avslut samt Duellspel/Beslut

• ·         Dag1 1 november blir det två Innepass samt ett Fys- och Samarbetsövningspass
  • ·         Dag2 2 november blir det 2 innepass samt ett utepass
  • ·         Dag3 3 november består till huvudsak av matchspel

Dagarna börjar med samling 09:00 och håller på till c:a 15:30

Lunch och mellis kommer att serveras alla dagarna

Anmälan senast 26 oktober på anmälningsformuläret nedna

Pris: 900:- då ingår tröja och mat

Anmälningsformuläret

Rehaboteket - nytt sponsorsamarbete
2017-09-25 12:44
Det är med stor glädje vi kan meddela att Rotebro IS IBK har inlett ett långsiktigt samarbete med Rehaboteket.se. Rehaboteket är Nordens största handelsplats för en skadefri tillvaro och har ett imponerande sortiment med skadeförebyggande och behandlande produkter för kroppens alla leder.
Tjejkickoff 2017
2017-08-29 14:44
I söndags genomförde vi årets Tjejkickoff för 4e året i rad.
Drygt 50 st tjejer, med deltagare från alla tjejlag från Damlaget ner till F09.
Tjejerna delades in i 4 grupper. Under förmiddagen var det utomhusaktiviteter med ett fyspass och ett pass med samarbetsövningar och efter lunch (där vi bjöd på pastasallad) så spelades det innebandyturnering.
Riktigt kul att se hur alla hjälper och stöttar varandra i olika åldrar under matcherna. Nu drar vi igång Fadderverksamheten, så vi bygger vidare på sammanhållningen mellan lagen.
Stort tack till alla tjejer som var med och till alla ledare som som var med under dagen och hjälpte till med att hålla ihop allt och lagade mat m.m.

Carl Schwieler
Rotebrodagen 2017 är genomförd
2017-08-28 11:17
Ännu en lyckad dag i föreningens regi, en dag med sol och blå himmel, fylld av barn och ungdomar, med och utan föräldrar, seniorspelare och veteraner. Grill och kioskverksamhet, och jag gissar att alla fick en möjlighet till att köpa kläder och utrustning. Vilken aktivitet - fullt ös periodvis i lilla Rotebrohallen med tuffa matcher i smålagsspel, ett pärlband av matcher i stora hallen, där alla lagen i föreningen nästan var representerade. Rotebro vann alla matcher - vilken bragd.
Herrjuniorer
HJ-ledarstaben presenteras
2017-07-28 10:00, Herrjuniorer
Kommande säsong tar Marcus Garpenbeck över huvudansvaret för Rotebros herrjuniorer tillsammans med Staffan Marmenlind i en assisterande roll. Kring truppen och lagen finns även sedan tidigare ledarna Lars Bergfeldt, Roger Järnbrink, Per Solbu och som nu får tillökning av Felix Eklund.

Rotebros Herrjuniorer ställer kommande säsong upp i två stycken div 2 serier, en div 3 och Juniorallsvenskan. Vi tog ett snack med Marcus inför säsongen.

Damlaget, 17/10 12:11
Herrlaget, 16/10 14:00