Rotebro:s damlag
Säsongen 2014-2015
Välkommen till Rotebro IS IBK:s Damlag.
Vi håller till i Sollentuna där vi tränar och spelar våra hemmamatcher. Just nu är vi det mest framgångsrika damlaget i kommunen och det som har högst divisionstillhörighet.
Vårt mål är att på sikt nå nästa division och etablera oss där.
Vi spelar nästa säsong i division 2 (fd.3)  och är idag ca. 15 spelare i lite olika åldrar.
Vi har plats för fler på alla positioner, om du har erfarenhet och vill spela med ett härligt gäng tjejer så tveka inte att tag kontakt med tränare eller lagledare.

Målvakt sökes till Damlaget.
2017-06-08 20:31
Rotebro Dam div.2 söker målvakt. Vi behöver nu fylla upp vår trupp för att arbeta med och utveckla verksamheten.
Idag spelar vi i div.2 och har ett mål att ta upp laget till div.1
Vi söker dig med erfarenhet av spel i denna nivå och brinner för att utvecklas och vara med på vår resa till nästa nivå.
Damlagets nytillskott på målvaktssidan.
2017-04-06 17:23
Efter letande med ljus & lykta så hittade vi äntligen ytterligare en målvakt.
Syskonen är tillbaka och spelar innebandy igen!
2017-02-16 17:34
Syskonen Audelius
Med stor glädje så har syskonen Ellen & Elsa Audelius dammat av sina klubbor igen och är nu tillbaka sen några veckor i damlaget. Tjejerna kommer ursprungligen från det framgångsrika F97 laget som hade sina framgångar för några år sedan.
Rotebro - vs Värmdö
2016-11-04 22:58
På lördag är det åter dags att möta Värmdö IF på hemmaplan. Dom få möten vi haft tidigare har varit i bla. DM & Cuper där det blivit som regel oavgjort eller slutat med uddamålsvinst tlll något av lagen. Värmdö kommer från tidigare en division högre och är nykomlingar i division 2, så det är ingen enkel nöt att knäcka! Kom ner till hallen och heja fram damlaget till ytterligare framgångar. Fiket hålls öppet.
Målvakt till Damlaget sökes
2016-10-10 22:54
Rotebro Dam Div.2 söker målvakter. Vi behöver nu fylla upp vår trupp för att arbeta med och utveckla verksamheten.

Idag spelar vi i div.2 och har en långsiktig plan att ta upp laget till div.1. Innan våra lovande tjejjuniorer kan fylla på i damlaget söker vi målvakt som vill vara med på vår väg till 1:an.

Vi tränar tisdagar 19:30-21:00 i Häggvikshallen och onsdagar 19:30-21:00 i Nya Rotebrohallen.

Vi har idag spelare i varierande åldrar och en mycket bra harmoni i truppen.

Rotebro är bland de större föreningarna i Stockholm och har grupper i stort sett alla åldrar samt talangutveckling för juniorer, för-talang för lite yngre juniorer samt målvaktsträning.

Rotebro är en förening som utvecklas enormt snabbt nu. Var med på vår resa mot nya mål.

Du hittar våra kontaktuppgifter i menyn till vänster.