Välkomna till Rotebro IS IBK Herrjuniorer

Säsongen 17/18
2017-06-28 21:31
Hej,
Vi hälsar team 00 välkomna in i Juniortruppen till säsongen 16/17 och Marcus "Snappe" Garpenbeck tar rollen som huvudtränare. Klubben har arbetat hårt för att ta nästa nivå i utvecklingen av våra spelare och ledare i Rotebro.

Vi presenterade för spelarna att Rotebro Junior Säsongen 17/18:
  • kan erbjuda en bra plattform för att utveckla våra spelare i alla våra lag och serier med olika nivåer
  • våra träningstider
  • ett fantastisk talangprogram. Tack Mårten!!
  • klart med tränar och ledarstaben.
  • bokade fysträningar med A-laget.
  • bokad träningshelg.
  • strukturerat kontinuerligt målvaktsprogram
  • fixar träningsmatcher
 Det egna träningsprogrammet får Ni av Felix på vår FB sida. Nu är det eget ansvar och gör det för laget.

Vi ledare önskar Er spelare en härlig semester i Juli från innebandyhallen. Vi syns i augusti!
Serieindelning JAS
2017-06-16 07:55
Igår kom serieindelningen av gruppspelet i JAS från förbundet.
Rotebro hamnar i grupp C

JAS C
Bele Barkarby IF IBF
FBC Uppsala
Hässelby SK IBK
Järfälla IBK
Rotebro IS IBK
Stenhagens KK
Täby FC
Vaxholms IBF
Åkersberga IBF

Övriga grupper hittar ni på
Avtackning och avslutning för HJ
2017-06-15 12:00
Under Onsdagskvällen så hade Herrjuniorerna sin årliga avslutning.
Detta år var det en 3v3 SIL turnering som stod på schemat.
För att avsluta kvällen med glädje så väntade Pizza och en FIFA turnering.

Samtidigt så passade vi på att avtacka huvudtränaren Bobby Jonsson som valt att kliva av uppdraget pga personliga skäl.
Bobby har bidragit med passion, attityd och fått ihop en riktigt tajt grupp under säsongen och det är trist att han inte känner att han har förutsättningarna privat för att kunna fortsätta.

Hela truppen och övriga i ledarstaben vill rikta ett stort tack till Bobby för detta år!

Härnäst så fortsätter fysträningen fram till sommarledigheten för att komma väl förberedda till en ny säsong där grabbarna från p00 skall in i laget.

Vem som kommer leda Herrjuniorerna nästa säsong presenteras tillsammans med hela staben under nästa vecka här på hemsidan.
Finfin avslutning i Herrarnas division tre
2017-03-27 13:26
Lördagens H3 trupp

Vi avslutar säsongen med två uddamålsvinster och går segrande ur sista matchen mot Marieberg där den nykomponerade formationen för dagen med Hugo Järnbrink 2 mål och 1 ass samt Ludde 1 mål och 2 ass levererar tillsammans med Håkan denna lördag. Så har säsongen sett ut och idag med blandning mellan Seniorer och juniorer med ett spann från Marcus 16 år som storspelar i mål och Micha 38 år som sliter och bryter som otröttlig back ger för dagen en seger med 5-6 mot Marieberg i avslutningsmatchen.

I Rotebros premiär säsong i division tre slutade laget på en fjärdeplats i den Norra divisionen. Rotebro IS IBK(B) är en blandning av juniorer och seniorer. Under säsongens första halva får tre utespelare samt målvakt från A-laget spela med i laget, så hela 42 stycken junior- och seniorrotebrospelare har representerat laget under säsongen.

Ryggraden i laget har under säsongen varit Vågberg, Adle, Ludde, Gurra, Vikman och lagkapten Staffan som alla spelat 13-16 matcher, men ingen slår Micha som spelat samtliga 18 matcher under säsongen.

Serien har varit mycket jämn och alla lag har vunnit och förlorat mot varandra, när fyra matcher återstod var kvalplatsen till division två och nedflyttningshotet likvärdiga scenario så alla matcher har varit spännande och betydelsefulla.

Undantaget är segrande laget Offensiv Lidingö som välförtjänt är vidare till division två. När vårt A-lag 2013/2014 spelade i trean var det tuffa derbyn mot Töjnan, Tureberg och Sollentuna IS och i år så har vi tampats mot Sollentuna IBK och Tureberg där det varit mer publik och riktigt bra stämning. . Tyvärr åker både Tureberg och Sollentuna ut division tre, så det blir inga Sollentuna derbyn nästa år som varit adelsmärket i division tre serien.

Tack alla spelare och ledare som genomfört en bra och rolig säsong!!!

Tre vinster i helgen
2017-02-06 09:30
Det blev en kanon helg för HJ1 och H3 laget som kunde bärga 3 segrar av 3 möjliga.
HJ1 laget har nu häng på slutspelsplatserna och formkurvan pekar uppåt.
För division 3 gänget tog man en stark seger och är för tillfället uppe på en andra plats i tabellen vilket skulle innebära kval till Div.2.