Välkommen till DamJuniorerna
Säsongen 2017/2018 kommer vi att spela i DJ1 och DJ2. Under säsongen 16/17 har vi tagit stora steg framåt både i kvalitet på planen och gemenskapen utanför. Nu fortsätter vår resa mot nya framgångar. 

Är du intresserad av att följa med på vår resa? Tveka inte, hör av dig!

Glass och ballong!
Morran & Nirran

Kontaktinfo:

Mårten Storm: tel. 073 626 74 52 mail. marten.storm@24mps.se
Nicklas Chrysong: tel. 070 456 88 16 mail. nicklas@ncbyggab.se 

 

Sista dagen i Göteborg
2017-05-01 22:22
Dag 3
Dag tre startar som sagt med lite ändrade planer, vi lämnar klubborna på hotellet och drar till Liseberg!!
Med en bra frukost från hotellet så verkar det som det finns mycket energi att leka av sig (typ 12 åriga tjejer!!!)
Vi hjälper till och öppnar parken som är ganska tom så det är bara full fart mellan karusellerna. Vi tar ett kort uppehåll för lunch och sen är det full fart igen tills det är dags att åka mot centralen för hemresa. Vår Göteborgsresa avslutas alltså med en fantastiskt rolig dag tillsammans i sommar vädret. Nu åker vi hem och börjar ladda för nästa äventyr! 
Stort tack alla ni som stöttat hejat på oss hemifrån!!!
Dag 2 i Göteborg
2017-04-30 20:07
Match ett av två den här soliga söndag bjöd på ännu en jämn match. Trosa Edanö stod för motståndet den här förmiddagen. 
Vi börjar matchen bra och håller ett högre tempo än på matcherna innan. Uppspelen är exemplariska och försvaret stabilt. Dessvärre har vi även otur den här matchen och lyckas inte få in bollen i mål, detta tack vare Trosas målvakt som storspelar. Vi äger boll 90% av matchen men målproduktionen vill inte komma igång. Matchen slutar 0-0, denna gång ett orättvist resultat då vi tycker det är vi som styr i stort sätt hela matchen. 

Andra och sista matchen för dagen mot Zenith är på schemat. Vi är sega men lyckas ändå behålla fokus.
Matchen är rörig och det finns inte riktigt nån struktur från något av lagen. 
Med fem minuter kvar gör Zenith 1-0. Men vi tar fram den sista viljan och lyckas trycka in 1-1 genom Madde som fick ass av Jossan. Med några få minuter kvar av matchen får Zenith in 2-1, vi tar time och bestämmer att vi kör på allt. Det är allt eller inget sista 2 minuterna. Vi trycker på och lyckas få in ett kvitteringsmål genom Vickan med ass av Sara. 
Sista minuten är rent slit, men inget av lagen får utdelning och slutresultatet blev 2-2.

Detta blev även vår sista match denna cup då vi inte går vidare pga målskillnad. Men det är inget att hänga läpp över utan istället tar vi med oss att vi inte torskade en enda match och hade svinroligt. Vi avslutar säsongen genom att lämna Göteborg obesegrade och vi är mer än redo för vad nästa säsong kommer erbjuda i division 1.
Tack för oss, vi ses i Stockholm.
Dag 1 Göteborg cup
2017-04-30 01:53
Idag spelade vi de tre första gruppspelsmatcherna i Göteborg cupen. Vi börjar lite hackigt mot Pixbo men jobbar oss mer och mer in i matchen. Efter cirka halva matchen får Nora in ledningsmålet och vi kan börja spela vårt spel mer ordentligt. Efter cirka fem minuter får Pixbo in ett kontringsmål och det avslutar matchen. Wilma storspelar i målet och räddar laget flera gånger, en dunderinsats helt enkelt. 1-1 slutar matchen, ett resultat vi anser rättvist även om vi självklart ville starta cupen med en vinst. 

I andra matchen möter vi Värnamo. Det är även här en väldigt jämn match och båda lagen har flera målchanser. I denna match tackar vi Carlsson som räddade laget flera gånger från att hamna i underläge. Matchen slutar 0-0 och även detta resultat anser vi rättvist.

Tredje matchen möter vi norska Sarpsborg. Vi inleder matchen starkt och tar ledningen genom Nora redan efter 10 sekunder. Vi trummar på och vi spelar vårt spel genom hela matchen. Denna match har vi fyra olika målgörare, Nora, Maja, Sara och Tilda. Äntligen kom målproduktionen igång!! 
Clara gör en bra insats i målet och utespelarna får igång ett bra rull och det resultat i en skön vinst. Vi vinner matchen med 4-1, rättvist även här. 

Nu ska vi sova gott som obesegrade och ta ny tag för imorgon. Då väntar Zenith och Trosa Edanö på andra sidan planen.
Rotebros damjuniorer klara för DJ div.1!
2017-04-12 18:51
Efter en grymt bra säsong med framgångar i seriespel, DM och Storvretacupen har det här underbara gänget kvalificerat sig för en plats i DJ div.1 nästa säsong. Gruppen har visat att med sin glädje och sitt engagemang finns det inget motstånd som kan stoppa dem. Receptet på våra framgångar har varit en stark sammanhållning, mycket glädje och ett varmt omhändertagande av nya spelare som har välkomnats rätt in i familjen. 

Vi är sjukt stolta över er! Glass och ballong!
Nirran & Morran 

   
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Innebandyklubb, 14/06 11:00 
Rotebro IS Innebandyklubb, 06/06 20:44 
Rotebro IS Innebandyklubb, 23/05 19:00 
Rotebro IS Innebandyklubb, 23/05 15:00 
Rotebro IS Innebandyklubb, 05/05 22:19 
Rotebro IS Innebandyklubb, 04/05 16:12 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: