Välkommen
Vårat lag består av ett gäng roliga, ambitiösa och ibland lite tjuriga spelare där många har tränat ihop sedan 6-7 årsåldern. Vi har säsongen 2014/2015 ökat på träningsdosen och håller nu igång 3-4 pass i veckan, däribland ett fyspass i en liten gymnastikhall. Vi springer alltid före våra innebandyträningar mellan 3-6 km, för att vara riktigt uppvärmda när träningstiden väl startar. På det sättet nyttjar vi den dyrbara halltiden på bästa sätt. 

Värdeord - Mantrat

Vilja : Alla anfaller – Alla försvarar

Laganda: Alla vinner – Alla förlorar

Envishet: Alla kämpar till domaren har blåst av matchen

och framför allt har vi roligt.
 
Är Du intresserad av att börja spela innebandy med oss?
Se under Kontakt

Röda Cupen - fredag
2016-02-06 08:54
Kort rapport från Röda cupen - vi spelade första matchen mot Insjön BK. Ett gäng bestående av mer än 20 personer i åldrarna 01-99. Ett mycket bra lag på pappret som blev lite tagna på sängen av Rotebro som i redan första bytet fick ett skott på mål och med högsta hastighet inledde matchen. Lite otur och en kommunikationsmiss ledde dock till att Insjön fick in ett mål. Halvlek slutade 0-1 till Insjön BK. Vila i halvlek och coachsnack om att vi behöver korta spelet, dvs att avståndet mellan backar och forward behövde minskas. Vi fortsatte att mala i andra halvlek och utjämnade till 1-1 i ett mycket bra PP via Noa. Nu hade vi spelet och Insjön rykte fram i enstaka men farliga anfall. Otur igen, en studsande boll framför mål och en klubba från motståndaren framme, och där var 1-2. Tekning och kort ouppmärksamhet vid ett snabbt skott rakt framifrån ledde till 1-3. Nu höjde vi tempot avsevärt, gick ned på 2 kedjor och pressade i högt läge. Fick en utvisning emot oss, Tobbe, våldsam tackling. Otur, såg inte alls våldsamt ut, men domaren dömer! Vi spelade en bra Box i diamant, höll ut ca 1 minut, och där fick till slut Insjön in ett hyfsat välförtjänt PP-mål. 1-4. 1,5 minut kvar och vi hade någon chans till men inte landar den i mål inte...
Men, spelet var nog det bästa hittills detta år, vi var faktiskt spelmässigt bättre än Insjön BK, trots att de var fler och äldre i snitt. Imorgon väntar Tumba och DIF i den ordningen, och vi hoppas på ett lika bra spel kommande matcher, så kommer det att sluta med seger, och en revansch behövs nu 😳.
Sista gemensamma träningen för i år😀
2015-06-10 21:56
Även det som är otroligt roligt har ett slut - denna träning fick även jag vara med och trolla med bollen....trolla förresten, var en smärre överdrift, men jag gjorde iallafall det bästa jag kunde med denna tröga kropp 😉.

Denna gång var vi 27stycken,  5 femmor och 2 målvakter,vilket  gjorde att det blev korta pauser på läktaren. Hyfsat jämt i matcherna och jag tror att alla var med och vann några gånger, vilket bekräftar att kampen är det viktiga, då det blev flest oavgjorda matcher totalt sett.

Avslutningen förärades med bananer, äpplen och russin  samt ett avslutningsfoto.

Ha en riktigt bra sommar alla F02,F01, P00,P01 och P02, vilka varit de som burit fram dessa 6 onsdagar tillsammans.

Janne, nu en trött tränare P02😉
Onsdagsgänget efter 90 min matchning i glädje och kamp😀
2015-05-30 13:41
Nästa 40st på senaste träningen😀
På onsdag 3 juni ses vi igen - denna gång kommer kanske några från våra a-lag ned och vill vara med. Samling 18.45, play-off strax efter 19.00


Vi ses😀😀😀
Klar seger mot Järfälla
2015-02-08 15:12

Lördagkvällens knappa förlust följdes upp av en klar seger för RIS P02.

Trots flera återbud pga sjukdom och att flera spelare därmed fick spela på ovana positioner stämde spelet från första minut.

Våra grabbar passade och snackade precis som vi har tränat. Dessutom vågade både backar och forwards utmana och ta skott.

Hampus satte första målet för säsongen med en kanon i krysset och Lucas S stod för ett hattrick!

Matchens mål får vi dock erkänna att motståndarna satte. En Zorro i bortre krysset!

Den skall vi träna på...

 

//Ledarna

Knapp förlust mot Hässelby
2015-02-07 20:18
P02 tog emot serieledarna Hässelby Hawks på lördagkvällen.
Matchen var jämn med många chanser åt båda håll.
När domaren blåste för full tid stod Hässelby som segrare med 6-5, men RIS-Grabbarna var ett stolpskott från oavgjort.
Nästa gång tar vi hökarna....
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Innebandyklubb, 25/09 12:44 
Rotebro IS Innebandyklubb, 29/08 14:44 
Rotebro IS Innebandyklubb, 28/08 11:17 
Rotebro IS Innebandyklubb, 14/06 11:00 
Rotebro IS Innebandyklubb, 06/06 20:44 
Rotebro IS Innebandyklubb, 23/05 19:00 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: