Välkommen till P-05!
Vi är ett glatt gäng som gillar att spela innebandy. Vi tränar på tisdagar kl. 20:00-21:00 Rotebrohallen (Mikaelskolan) och fredagar kl 17:00-18:30 i Nya Rotebrohallen.

Är du intresserad av att börja spela eller har frågor så kontakta oss per e-post: risibk05_ledare@cramby.se

/Ledarna i P-05

Säsongsstart
2017-08-22 10:22

Efter två bra dagars träningsläger i IFU-hallen i Uppsala i helgen som gick har vi idag vår första ordinarie träning i gamla Rotebrohallen. På lördag väntar Rotebrodagen där vi spelar match tillsammans med 04:orna.

Andra helgen i September väntar Stockholm Floorball cup där vi har två lag anmälda.

Stabil säsongsinledning!
2015-10-17 17:19
Idag lirade båda lagen matcher och i den första matchen blev det uddamålsförlust mot Stäket med 3-4 och det är en rejäl uppryckning jämfört med resultatet mot dem i Töjnan TIger cup där vi förlorade med 9-0. Killarna och Ella gör en bra match, men det bästa är att de kan bättre. Vi tappar en del i våra positioner vilket kostade oss ett par mål i baken, men det är de här matcherna med jämnbra motstånd som ger mest oavsett resultat.

Det andra laget mötte Vaxholm på bortaplan och där blev det en uddamålsvinst med 6-5. En riktigt bra insats av laget men det blev nästan lite onödigt spännande mot slutet:-)

Vi har spelat ytterligare 3 matcher i serien (en förlust och två segrar) och även de har varit ganska jämna matcher, med undantaget mot Frej där det blev ganska stor seger för oss. Därför känns det inledningsvis som vi har hamnat rätt i det nya seriesystemet så det skall bli kul att följa de kommande matcherna.

Vill oxå passa på och tacka alla föräldrar som gjorde en stabil insats i fiket förra helgen och drog in en rejäl kassa till klubben. Måste ha varit bra hembakat, bra jobbat!
Storvretacupen 2015
2015-01-08 22:11
Under bildgalleriet kan ni hitta en liten summering av Storvretacupen som var riktigt lyckad och vi ser redan fram mot nästa år. Då förhoppningsvis med ännu fler spelare så vi kan få ihop två lag. Bildgalleri »
Inställd träning på söndag 14/12
2014-12-07 19:42

Hejsan!

Eftersom det är bingolottoförsäljning på söndag den 14/12 se separate kallelse blir träningen inställd. Bra om många föräldarar kan ställa upp och hjälpa till eftersom barnen kommer behöva hjälp. Pengarana som kommer in delas mellan Rotebro fotboll och innebandy!

Två hemmamatcher i nytt matchställ!
2014-11-08 13:28
Foto: Anders Dalerå

Idag spelade alla hemmamatch och dagen till ära var det premiär i nya matchstället. Det var stolta killar och Ella som äntrade planen idag. Superstiligt!

Först ut var röd/grön mot Grimsta och som vanligt har Grimsta ett bra gäng och vi följs åt resultatmässigt genom hela matchen. Bra passnings och positionsspel genom hela matchen. Det som imponerar mest idag är inställningen och det märks framförallt mot slutet av matchen, då Grimsta tar ledningen med 4-3 när det återstår 58 sekunder av matchen. Killarna och Ella fortsätter dock kämpa och när det återstår 3 sekunder av matchen lyckas Affe sprätta upp bollen i bortre krysset efter att hela laget kämpat åt sig bollen i Grimstas försvarszon. Nervpirrande!

I andra matchen ställdes gul/blå mot Silverdal och även här visar hela laget grym kämpamoral efter att Silverdal har tagit ledningen med 2-0. Killarna lyckas ganska snabbt vända det till 2-2 och efter att ha inlett sista perioden lite darrigt så visar man upp lysande passnings och positionsspel och vinner den slutligen med 5-3.

Jättekul att se inställningen i båda matcherna idag, härligt kämpat!