SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Rotebro IS IBK
1 - 3
Grimsta AIK
Rotebro IS IBK1 - 3Grimsta AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 december, 16:00
Plats:Sollentuna sim och sporthall
Serie:Herrar Div 1 Östra Svealand   Tabell >>
Samling:14:30
Halvtidsrapport
2017-12-14 13:00
Vi avslutar första halvan med att göra säsongens sämsta insats när Grimsta vann derbyt välförtjänt med 1-3. Vi glömmer snabbt den matchen och summerar istället första halvan av säsongen där vi för tillfället parkerar på en tredje plats i en oviss serie där det är skrällar mest varje helg. 

Säsongen startar med en seger men vi är lite trögstartade och lider av en del tunga skador i starten vilket inte skall vara en ursäkt men gör att vi får korrigera. 

Uddamålsförluster mot Rosersberg, Runsten och en sen kvittering av Rasbo bidrog till att starten var allt annat än vad vi hade hoppats på. Därför blev segern hemma mot Järfälla oerhört viktig och vände hela första halvan av säsongen. Vi kunde följa upp segern med ytterliggare fem segrar vilket gör att vi visar att vi är ett topplag. 

Ju längre säsongen har gått så har försvarsspelet blivit betydligt bättre och under segertåget på 6 matcher så släppte vi in 3,7 mål/match. 

Sammanfattningsvis så har vi bjudit på höga toppar och djupa dalar samtidigt är ambitionen att under andra halvan av säsongen prestera jämnare. Målet är fortsatt att komma topp 4 för att nå kvalet till Allsvenskan.

Tack för allt stöd och att ni kommer till våra hemmamatcher, vi ses under våren!


Nedan följer lite statistik från de första 11 matcherna. 


22 poäng på 11 matcher=2.0 p/m

Totalt antal mål 62-52

5v5
52-37= 15+

Poängligan
17p Milden
17p Edgar
11p Alex

Målligan
11 st Milden
9 st Alex
6 st Edgar & Vojtech

Assistligan
11 st Edgar
6 st Milden
6 st Jeppsson


+/-
+16 Sandman
+13 John
+9 Edgar


Täckta skott
25 st Sandman
19 st Edgar, Fungdal & John


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: