Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Rotebro IS IBK
5 - 4
Alunda IBF
Rotebro IS IBK5 - 4Alunda IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 november, 16:45
Plats:Rotebrohallen (Nya)
Serie:Herrar Div 1 Östra Svealand   Tabell >>
Samling:15:15
Bagin säkrar segern mot Alunda
2017-11-21 15:34
#25 Vojtěch Bagin
Segertåget rullar vidare, i lördags kunde laget säkra sin femte raka seger efter att man knappt slagit Alunda med 5-4. Rotebro gör långt ifrån sin bästa prestation under säsongen men det beror till stor del att Alunda försvarar sig väl. Bakom segern låg Vojtech Bagin med 2 mål sista tio minuterna som säkrade segern. 

Läs vad lokaltidningen skriver om matchen:
Period 1
Alunda chockar direkt i inledningen när Rotebro står på hälarna och kan ta ledningen i första minuten. Rotebro kommer så sakteliga in i matchen och med mål från både Alexander Rönnlund och Marcus Mildenberger så tar man paus i ledning. 

Period 2
Alunda gör återigen mål i den första minuten och har därefter övertaget i Rotans kanske sämsta period för året. Man lyckas inte komma igenom Alundas försvar och skjuter mycket i täck. Alunda utnyttjar sina lägen och kommer i vassa kontringar, detta gör att man har en ledning inför avslutningen. 

Period 3
Rotan kommer ut som ett helt annat lag och dominerar sista perioden, Alundas målvakt är vass för dagen och håller matchen jämn.
Det tjeckiska nyförvärvet fullbordar vändningen och gör 4-3 med nio minuter kvar, i den stunden var det nog inte många i hallen som trodde Alunda kunde komma tillbaka. Men med ett tungt backskott så reducerar man till 4-4 med sju minuter kvar. 
Rotebro trycker sedan på för ett ledningsmål som tillslut kommer genom att Vojtech Bagin håller sig framme i slottet och kan peta in segermålet.

Laget reser till Uppsala på lördag och då väntar Björklinge i IFU Arena kl 13.00.
Nästa hemmamatch är på lördag den 2 dec hemma i Sollentuna Sim & Sporthall, ses då!

Här kan ni se matchen i efterhand:

Kul när det är bra med folk på läktaren, tack för stödet!

Resultat: 5-4 (2-1, 0-2, 3-1)
Skott på mål: 36-17 (14-4, 8-8, 14-5)
Publik: 134 i Nya Rotebrohallen

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: