SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Jakobsbergs IBF
2 - 9
Rotebro IS IBK
Jakobsbergs IBF2 - 9Rotebro IS IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 15 december, 19:00
Plats:Jakobsbergs Sporthall
Serie:Herrar Div 1 Östra Svealand   Tabell >>
Samling:17:30
Stabil seger innan julledigheten
2017-12-21 12:00
Foto: Kjelle Svensson http://viksjofoto.se/
Det var ett revanschsuget lag som klev ut i den kalla Jakobsbergs Sporthall och tog med sig tre poäng till julledigheten. 
Rotan tog initiativet direkt och kontrollerade spelet under hela matchen. Marcus Mildenberger blev segerregissör då han stod för 4 mål i sin comeback från skada. 
Period 1
Jakan spelar som vanligt tajt och med ett lågt försvarsspel vilket gör att vi kan ta ett initiativ i matchen redan från start. 
Milden gör också 0-1 i första linans andra byte för dagen. 
En ganska välspelad period slutar 1-2 efter att den forna poängkungen Mellqvist tagit tillbaka ledningen efter ett sovjet inspirerat klapp-klapp mål. 

Period 2 
Andra perioden börjar där den första slutade och Milden skickar in 1-3 i den första spelminuten. Denna period dominerar vi totalt och det är bara Jakans målvakt som gör att det endast står 1-4 efter två spelade perioder. 

Period 3
Nu tänder matchen till och när Jakan jagar mål så öppnar sig en del chanser åt båda hållen. William Linder smäller in två karameller i samma byte och där någonstans dör matchen. Rotan roterar in några gubbar från sidan och fortsätter att trumma på. Slutresultatet skrivs till 2-9 och det är skönt att visa att vi kan spela en hel match utan att det skall bli spännande sista 2 minuterna. 
Nu tar vi sikte mot matchen mot Rosersberg direkt efter nyår där vi skall ha revansch från höstens tunga uddamålsförlust. 

Här kan ni läsa vad lokaltidningen skriver om matchen. 

Nästa match är borta mot Rosersberg den 5 Januari.
Nästa hemmamatch är den 13 Januari kl 16.00 i Sollentuna Sim & Sporthall.

Resultat: 2-9 (1-2, 0-2, 1-5)
Skott på mål: 24-35 (6-9, 7-11, 11-15)
Publik: 53 Jakobsbergs Sporthall

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: