Knattecupen i Rotebro
2015-12-20 16:28

Nu har laget haft sina första matcher och dessutom på hemmaplan.

Jag hoppas att alla tyckte det var roligt, jag fick ialla fall den känslan. Barna var riktigt glada, gjorde väldigt bra ifrån sig och hade en härlig inställning inför alla matcher. Vi gjorde många snygga mål och fina räddningar, många bra passningar gjordes och alla hade en härlig spelglädje.

Vill även tacka alla föräldrar som ställde upp och hjälpte till och gjorde att dagen flöt på bra. Vi har fått väldigt mycket positiv feedback från de andra lagen.

Sist men inte minst gjorde tränarna en fantastisk insatts, det märktes att ni tyckte detta var roligt!

Knattecupen i Rotebro2015-12-20 16:28
Uppstart P082015-08-27 17:23