SSL finalen på tele2 arena
2016-04-16 21:09

Som tack för att vi sålde föreningshäftet under vintern fick vi biljetter för att se innebandyfinalerna på tele2 arena. 13 killar o 5 ledare/föräldrar följde med o tycker själv att det vart en rolig eftermiddag. Hela föreningen Rotebro IS hade köpt 400 biljetter o nästan alla biljetter tog slut så vart en kul föreningsaktivitet.

Matchen vanns av Storvreta o det var en spännande avslutning. Är glad att matchen inte slutade oavgjort o förlängning för våra barn var väldigt glada till en början men efter några timmar vart det många trötta barn med "myror i brallan".
De äldre i föreningen satt stilla o hejade så nästa år kanske barna klarar av detta bättre.

Ledarna i P08

""