Nyhet från Damlaget
2020-08-20 19:13
Anders Schough
Nu när vi dragit igång ordentligt och har säsongens första match har vi glädjen att presentera ytterligare en tränare till damernas ledarteam.

Först och främst varmt välkommen till Rotebro!

- Stort tack!

Berätta lite om dig själv och din innebandybakgrund.

- Är från västkusten och bott i Stockholm cirka 9 år nu. Jobbar till vardags på Riksidrottsförbundet. Jag har varit tränare i totalt 15 år. Tränat några lag runt Falkenberg innan jag flyttade upp. I Stockholm har jag varit i föreningar som Huddinge IK som damjuniortränare och assisterande tränare i Dam SSL, delat huvudansvar i Tyresö Trollbäcken damer i Allsvenskan och nu senast huvudtränare i Hässelby SK IBK damer i Division 1.

Hur skulle du beskriva dig själv som tränare.

- Jag skulle beskriva mig själv som en noggrann och engagerad tränare. Jag är en tränare som alltid vill skapa nya kreativa idéer och lösningar i spelet.

Hur känns det att komma till Rotebro och vad har du för tankar kring laget?

- Det känns riktigt bra att komma till Rotebro som är en stabil och bra förening. Känns spännande att få jobba med Mårten och det känns som ett drivet lag som vill lära sig och bli bättre. Vi kanske är lite för få spelare i truppen, men hoppas vi kan få in några namn till.

Hur tror du att kommande säsong kommer att se ut?

- Jadu, i dessa tider vet man ju knappt hur det ser ut, men får vi fullfölja en hel säsong som planerat så tror jag vi kan göra bra resultat och etablera oss ännu mer i division 1. Jag tror att vi kan bli en obehaglig överraskning för många motståndare som kommer få kämpa otroligt mycket mot oss.

Återigen varmt välkommen till klubben vi ser fram emot en spännande säsong.

Nyhet från Damlaget2020-08-20 19:13
Damlaget förlänger2019-09-06 09:38