Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dag 1 Göteborg cup
2017-04-30 01:53
Idag spelade vi de tre första gruppspelsmatcherna i Göteborg cupen. Vi börjar lite hackigt mot Pixbo men jobbar oss mer och mer in i matchen. Efter cirka halva matchen får Nora in ledningsmålet och vi kan börja spela vårt spel mer ordentligt. Efter cirka fem minuter får Pixbo in ett kontringsmål och det avslutar matchen. Wilma storspelar i målet och räddar laget flera gånger, en dunderinsats helt enkelt. 1-1 slutar matchen, ett resultat vi anser rättvist även om vi självklart ville starta cupen med en vinst. 

I andra matchen möter vi Värnamo. Det är även här en väldigt jämn match och båda lagen har flera målchanser. I denna match tackar vi Carlsson som räddade laget flera gånger från att hamna i underläge. Matchen slutar 0-0 och även detta resultat anser vi rättvist.

Tredje matchen möter vi norska Sarpsborg. Vi inleder matchen starkt och tar ledningen genom Nora redan efter 10 sekunder. Vi trummar på och vi spelar vårt spel genom hela matchen. Denna match har vi fyra olika målgörare, Nora, Maja, Sara och Tilda. Äntligen kom målproduktionen igång!! 
Clara gör en bra insats i målet och utespelarna får igång ett bra rull och det resultat i en skön vinst. Vi vinner matchen med 4-1, rättvist även här. 

Nu ska vi sova gott som obesegrade och ta ny tag för imorgon. Då väntar Zenith och Trosa Edanö på andra sidan planen.
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: