Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dag 2 i Göteborg
2017-04-30 20:07
Match ett av två den här soliga söndag bjöd på ännu en jämn match. Trosa Edanö stod för motståndet den här förmiddagen. 
Vi börjar matchen bra och håller ett högre tempo än på matcherna innan. Uppspelen är exemplariska och försvaret stabilt. Dessvärre har vi även otur den här matchen och lyckas inte få in bollen i mål, detta tack vare Trosas målvakt som storspelar. Vi äger boll 90% av matchen men målproduktionen vill inte komma igång. Matchen slutar 0-0, denna gång ett orättvist resultat då vi tycker det är vi som styr i stort sätt hela matchen. 

Andra och sista matchen för dagen mot Zenith är på schemat. Vi är sega men lyckas ändå behålla fokus.
Matchen är rörig och det finns inte riktigt nån struktur från något av lagen. 
Med fem minuter kvar gör Zenith 1-0. Men vi tar fram den sista viljan och lyckas trycka in 1-1 genom Madde som fick ass av Jossan. Med några få minuter kvar av matchen får Zenith in 2-1, vi tar time och bestämmer att vi kör på allt. Det är allt eller inget sista 2 minuterna. Vi trycker på och lyckas få in ett kvitteringsmål genom Vickan med ass av Sara. 
Sista minuten är rent slit, men inget av lagen får utdelning och slutresultatet blev 2-2.

Detta blev även vår sista match denna cup då vi inte går vidare pga målskillnad. Men det är inget att hänga läpp över utan istället tar vi med oss att vi inte torskade en enda match och hade svinroligt. Vi avslutar säsongen genom att lämna Göteborg obesegrade och vi är mer än redo för vad nästa säsong kommer erbjuda i division 1.
Tack för oss, vi ses i Stockholm.
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: