Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppstartsläger!
2017-08-20 01:14
Gotland dag ett och två. 

Dag 1
Igår morse möttes vi vid Rotebrohallen och började resan mot Gotland. Båtresan gick bra och vi var framme runt 16-tiden. Vi blev positivt överraskade över anläggningen och fick våra stugor utdelade. 
Vi gjorde oss ganska direkt iordning för första innebandypasset. Vi spelade mycket tre mot tre och vande oss med klubba och boll efter sommaruppehållet. 
På kvällen käkade vi middag på en supermysig restaurang som ger oss den bästa servicen, cred till Café Maffen!! Senare på kvällen var det fri aktivitet, några badade i simhallen som vi har tillgång till och några grillade korv och marshmallows. En superbra först dag!

Dag 2
Dagen började med frukost återigen på Café Maffen och följdes av ytterligare ett innebandypass. Vi fokuserade mycket på give and go och hade ett högt tempo hela träningen. Efter träningen åkte vi på Utflykt till Fårö. Vi kollade raukar och hade det allmänt trevligt. Dagens andra träningspass bestod av mycket spel och byggande av spel. Fortfarande väldigt bra tempo på träningarna och det är kul att se hur alla kämpar. 

Imorgon blir det först ett sista träningspass och sedan match mot Endre innan vi åker tillbaka mot Stockholm.

 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: