Gotland dag 3
2017-08-20 19:54
Träningsmatch mot Endre.

Efter en bra uppladdning med en morgonträning av frislag, pp och boxplay samt lite fotboll som matchuppvärmning var vi redo för helgens match, en träningsmatch mot Endre.
Matchen börjar med högt tempo och vi har boll mestadels av tiden. Det är bra rull i alla femmor och spelet är väldigt fint.
I slutet av första perioden får Kroken in 1-0 målet efter ett mycket bra slit av Vickan framför mål som också blev assisterande till målet.
Vi inleder andra perioden med en 1-0 ledning. Till skillnad från första perioden har vi nu gjort om i femmorna. Det är nya formationer men fortfarande bra spel. Vi rullar boll på samma sätt som i första perioden och tar mer avslut. Andra målet kommer i mitten av andra perioden. Käck lägger en fin passning in mot mitten där Frasse står redo. Ett välplacerat skott som ger oss ett ännu större överläge i matchen.
Till tredje perioden har vi samma formationer som i andra perioden. Spelet fortsätter vara fint men skotten vill sig fortfarande inte riktigt till. I tredje perioden bjuder vi dock in Endre mer i matchen. Med hjälp av Wilma i mål fortsätter vi hålla dom ute men i 16 minuten får dom in en kasse, ändå rättvist då dom hade trycket sista 15 i matchen.
Vi går ifrån matchen med en vinst med 2-1 men viktigast är att vi spelat ett väldigt fint och kontrollerat spel hela matchen. Vi förtjänade fler mål men skotten ville inte in.
En bra insats av alla, Wilma i målet räddade oss flera gånger från att släppa in Endre i matchen och försvar och anfall utförde sina uppgifter.
Nu åker vi tillbaka mot Stockholm och laddar om för DM om tre veckor där vi hoppas på lika fint spel som nu, då är förhoppningsvis skotten också med oss!

Gotland dag 32017-08-20 19:54
Uppstartsläger! 2017-08-20 01:14