Härlig dag på IFU Arena med en massa skoj Aktiviteter
2018-09-06 08:53

Söndag morgon 2 September möttes killarna upp på IFU arena där hela klubben samlats för att ha gemensamma aktiviteter. Det var en strålande dag!

Vi började dagen med utomhus aktiviteter för att stärka sammanhållning men även krävde en hel del samarbete! Sedan gick vi in till arenan som vi tror imponerade stort på killarna. Förutom en stor plan med åskådarläktare fanns det 4 stora planer till!

Inne delades grabbarna upp i två grupper som blandades upp med de andra gröna lagen F10/11 och P11. På ena planen seplades det matcher av olika slag, killarna fick även där öva på att samarbeta genom att spela två med en klubba och spela match med sin sko :)

På den andra planen var det teknikövningar, skjuta slag- el dragskott, passa upp framför mål, håll boll genom att springa slalom mellan koner.

Efteråt var det lunch och vi avslutade med att ta ett gemensamt kort med alla i klubben!