Succé - P10 tillsammans med A-laget
2020-02-09 21:03
P10 tillsammans med A-laget innan match mot Jakobsberg

På fredagsträningen fick vi besök av A-lagets kapten, Simon Fungdal och Erik Bengtsson. De gav lite tips, svarade på frågor och berättade mer om matchen vi skulle få se senare samma kväll på vår lagaktivitet, Rotebro mot Jakobsberg. När man mötte Jakobsberg senast förlorade man med 6-1 och nu tippade kaptenen Simon seger då Rotan var dunderladdade och ville ha revansch.

Efter träningen så fick vi korv & festis i nya hallen innan det var dags för inmarsch tillsammans med hela A-laget för att sedan se matchen live.

I första pausen fick killarna prova att slå var sin straff på A-lagsmålvakten, Jacob Näslund. Ganska svårt såklart men det blev några mål i alla fall :).

Avslutningsvis såg vi en bra fajt där Rotebro vann med klara 4-0.

En mycket lyckad lagaktivitet där 27 killar fick en härlig kväll!

Tack till A-laget från P10. Vi blev väldigt sugna på att kolla på fler matcher framöver!

Ledarna