Säsongsavslutning med välförtjänt fika - hög närvaro
2021-05-05 17:04
Fika efter säsongens sista match. 30 killar har tränat under säsongen i P10.
Årets något "konstiga" säsong med endast träningar och inga/få matcher pga av Covid avslutas med en internmatch mellan lagen och efterföljande glass & bananbuffé.

Vi har under säsongen haft 30 spelare i P10 truppen och genomfört 79 träningar och matcher totalt.
Den spelare med högst närvaro har varit med 64 ggr och snittet i laget är nästan 50 ggr/spelare.

Vi har använt lagkassan till att köpa varsin vit matchtröja med namn för bortamatcher och fika vid två tillfällen.

Fantastikst kul att se så många glada miner med hög energi - dessutom viktigt med barn i rörelse i dessa speciella tider!

Tack för en fin säsong killar!

Ps. den frivilla träningen på torsdagar fortsätter som planerat för den som vill under maj månad.

Ledarna