Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ledarakademi och ledarutveckling
2019-02-23 11:00
Nu till hösten kommer RIS IBK ta nästa steg för att uppnå vår vision att bli det självklara valet i norra Stockholm genom att introducera ledarutveckling och ledarakademi. Nu har ansökan öppnat!

Ledarutvecklingen vänder sig till våra befintliga ledare. Vi kommer att erbjuda kurser för vidareutveckling och kommer först att inrikta oss på de områden som kommit fram som främsta önskemål under RIS-dagarna i IFU. Mer information kommer längre fram i vår.


Ledarakademin riktar sig till våra ungdomspelare som är intresserade av att utvecklas som innebandyspelare genom att träna och leda yngre lag. Första året kommer praktik att blandas med teoretisk utbildning. Praktik fås genom att vara hjälptränare i lag i olika åldersgrupper där support fås av en fadder. Nästa säsong finns möjlighet att träna egna lag.


Vi söker både faddrar, befintliga ledare som vill dela med sig av sin erfarenhet och blivande ungdomsledare, både tjejer och killar som är födda 2005 eller tidigare. Anmälan sker på bifogad länk.


https://goo.gl/forms/9cYP0fOC3twFUr853


Nyhetsarkiv
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: