Succé - P10 tillsammans med A-laget
2020-02-09 21:03, P10
P10 tillsammans med A-laget innan match mot Jakobsberg

På fredagsträningen fick vi besök av A-lagets kapten, Simon Fungdal och Erik Bengtsson. De gav lite tips, svarade på frågor och berättade mer om matchen vi skulle få se senare samma kväll på vår lagaktivitet, Rotebro mot Jakobsberg. När man mötte Jakobsberg senast förlorade man med 6-1 och nu tippade kaptenen Simon seger då Rotan var dunderladdade och ville ha revansch.

Efter träningen så fick vi korv & festis i nya hallen innan det var dags för inmarsch tillsammans med hela A-laget för att sedan se matchen live.

I första pausen fick killarna prova att slå var sin straff på A-lagsmålvakten, Jacob Näslund. Ganska svårt såklart men det blev några mål i alla fall :).

Avslutningsvis såg vi en bra fajt där Rotebro vann med klara 4-0.

En mycket lyckad lagaktivitet där 27 killar fick en härlig kväll!

Tack till A-laget från P10. Vi blev väldigt sugna på att kolla på fler matcher framöver!

Ledarna

Nytt samarbete med ICA Maxi Häggvik
2020-02-06 18:28
Vi i styrelsen är jätteglada att kunna meddela att klubben inlett ett sponsorsamarbete med ICA Maxi Häggvik. Samarbetet innebär bl a följande:
Info från styrelsens arbete
2020-01-29 16:37

Tisdagen den 14 januari samlades styrelsen för sitt sjätte möte för säsongen. Under mötet påbörjade vi en diskussion om rollfördelning inom styrelsen, ett arbete som vi tog vidare vid ett extrainsatt möte den 21 januari. Nu har vi en sammanställning över arbetsområden och vilka olika roller vi styrelsemedlemmar har.

Som ansvarig för samordningen kring Bingolottoförsäljningen redovisade Calle förra årets försäljning som var väldigt framgångsrik. Hela 848 000:- drog vi in tillsammans med fotbollen genom vår försäljning av Bingo- och Sverigelotter, Lennarts försäljning vid Coop och den stora vinst vi vann på Folkspels ombudsgala på 75 000 kr. Det är ett ovärderligt tillskott till klubbkassan - stort tack till alla som bidrog!

På agendan var också statusrapport om planeringen inför Rotebrocupen den 21-23 februari. Läget är att vi har färre lag anmälda än tidigare år så alla ni som har kontakter med lag i era olika serier får gärna sprida info om cupen. Mer info finns på hemsidan.

Aktuellt ämne var även sponsorer, där vi har en del spännande på gång. Vi berättar mer om det när allt är klart.

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny, Lars och Maria

Rotebroloppet 2020 - Anmälan öppen, rabatterat pris i januari
2020-01-22 22:16

Save the date - den 1/5 går tredje upplagan av Rotebroloppet av stapeln. Det kommer att bli en härlig dag för löpare och åskådare. Loppet arrangeras på Gillbo ängar i Rotebro precis som tidigare.

Det spelar ingen roll om du har avlagt pretentiösa nyårslöften eller inte. Alla är välkomna att vara med i loppet, vare sig du gillar att springa eller promenera, om du är Rotebroare eller inte - loppet är öppet för alla. De senaste åren har vi sett välrenommerade löpare som Johan Steene och Patrik Engström vinna loppet - kommer en Rotebroare att kliva fram 2020?

Nytt för i år är även startlistor på webben som gör att du kan ha koll på om kompisarna, grannarna eller kollegorna har anmält sig. De längre loppen kommer också ha resultatlistor i år.

Anmälningsavgiften inkluderar precis som föregående år Rotebroloppets funktionströja, alltså ordentligt med bang for the bucks. För att vara säker på att du får rätt storlek (det är leveranstid på dessa) så vänta inte med att anmäla dig.

Anmälan är öppen och du anmäler dig här

Spara en slant om du anmäler dig nu - rabattkoden NYÅRSLÖFTE2020 gäller bara under januari månad.

För uppdateringar om loppet, följ oss på sociala medier där vi löpande kommer att lägga ut information om nyheter.

www.instagram.com/rotebroloppet

www.facebook.com/rotebroloppet

Kontakt: rotebroloppet@risff.se

LIU
Nu är det dags att söka till LIU!
2020-01-16 13:00, LIU
Nu kan du söka till LIU-innebandy inför höstterminen 2020. På VNG ges du möjligheten att kombinera studier och idrott i en spännande miljö med ett snabbt växande idrottscampus. Besök oss på öppet hus 29/1 och anmäl dig till informationsträffen för innebandyn 5/2. Välkommen!

Info från styrelsens arbete
2019-12-16 11:55

Tisdagen den 3 december träffades styrelsen för sitt femte möte för säsongen. En del av tiden ägnade vi åt att fylla i vår årskalender med aktiviteterna under hela året. Denna kalender ger en bra överblick över allt som vi gör i klubben under året med viktiga datum att ha koll på.

Vidare diskuterades Errea-samarbetet som inte fungerat hundraprocentigt under hösten och där vi kommer att sätta nya rutiner t ex för beställningar och leveranser, Rotebro-cupen där anmälningar har börjat komma in, och den första utbildningsträffen för våra unga spelare i ”Ledarakademin” som har ägt rum och varit lyckad.

Vidare förberedde vi presentationen som vi drog på ledarmötet innan julbordet senare samma vecka. Tack till alla er som deltog!

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny, Lars och Maria