Vill du göra en värdefull insats för Rotebro-idrotten?
2020-07-07 17:04

Som du Rotebroare säkert känner till har vår eldsjäl Lennart Liljegren sålt bingolotter vid Coop i över 30 år. I samband med det har han också hanterat försäljningen av lotter som Rotebro FF och Rotebro IBKs flick- och pojklag bedriver på Rotebro handelsplats varje helg.

Pengarna som lottförsäljningen genererar är ovärderliga för de båda klubbarna och betyder att vi både kan hålla medlemsavgifterna på en låg nivå och satsa på utbildning, utveckling och roliga aktiviteter för våra spelare och ledare. Vid 84 års ålder har Lennart bestämt sig för att packa ihop sitt lottstånd pga hälsoskäl. Vi i fotbollen och innebandyn är djupt tacksamma för allt han gjort.

Samtidigt betyder det ett ekonomiskt avbräck om våra ungdomslag inte fortsätter sälja lotter. Därför söker vi nu dig, pensionär eller du som har ett hjärta som klappar för Rotebro-idrotten och tid över att lägga på en meningsfull sysselsättning, som vill ta över Lennart arbete med att administrera lagens försäljning.

Det handlar om att hämta lotterna till säsongens försäljning, packa upp bord och skyltar vid försäljningsstället på helgerna, se till att lagen får sina lotter och att hantera pengarna som försäljningen genererar. Det är inte jättemycket jobb och du gör en ovärderlig insats för att barn och ungdomar i Sollentuna ska få hålla på med sin idrott och ha en meningsfull och sund fritid. Viss ersättning utgår. Kontakta Calle Schwieler på 073-292 63 00 så får du veta mer.

Tack för allt Lennart!
2020-07-01 18:53

Lennart Liljegren, eldsjälen som gjort ovärderliga insatser inom en rad områden för Rotebro innebandy och fotboll under nästan 70 år, kommer att sluta sälja lotter vid Rotebro handelsplats.

Lennart började i Rotebro IS som 16-åring och har genom åren varit aktiv fotbollsspelare och ledare. Han har dessutom arrangerat bingokvällar, och sålt lotter på Rotebro handelsplats sedan 1989. Lennart har dragit in ovärderliga summor till de båda klubbarna under dessa år.

Nu, vid 84 års ålder, väljer Lennart av hälsoskäl att avsluta sitt åtagande. Vi i Rotebro innebandy kan inte nog uttrycka vårt tack till Lennart för hans insatser under alla dessa år.

- Jag har haft förmånen att lära känna Lennart genom bingolottoförsäljningen, säger Carl Schwieler, medlem i styrelsen samt ansvarig för junior- och damverksamheten i Rotebro IS IBK.

- En större eldsjäl går nog inte att hitta. Hela hans hjärta lyser Rotebro IS. Tusen tack för allt du gjort för föreningarna genom alla år, du är för alltid inskriven i historien. TACK!

Som en liten gest av tacksamhet kommer Lennart tillsammans med fru Karin att få en avnjuta en vistelse på Noors slott när det passar.

Årsmöte och nya styrelsen
2020-06-09 14:39
RIS IBKs styrelse för säsongen 20/21. Från vänster: Fredrik Bidevind, Marie Lienzén, Teo Kim, Calle Schwieler, Simon Fungdal, Maria Rignér, Jenny Wallner och Åsa Thunqvist. Saknas gör Joakim Ängelid.
Onsdagen den 3 juni hölls föreningens tjugoandra årsmöte och det var ett 30-tal medlemmar som deltog. Valberedningens förslag till ny styrelse röstades igenom i sin helhet.
Herrlaget
Ny sportchef till herrlaget
2020-05-29 16:57, Herrlaget
Herrlaget har gjort klart med en ny sportchef. Det är Felix Eklund som tidigare haft flera andra roller i föreningen som tar över uppdraget. Säsongen 2019/2020 var Felix assisterande tränare bakom Roger. Vi lyssnar med Felix om hans tankar kring dagens trupp och framtiden.
Info från styrelsens arbete
2020-05-13 09:08

Tisdagen den 5 maj samlades styrelsen för sitt tionde möte för säsongen. En stor del av mötet ägnades åt genomgång av föreningens ekonomi, med fokus på resultat för årets säsong och budget inför säsongen 2020/2021. Vidare diskuterade vi formerna och innehåll för ledarmöte och årsmöte den 3:e juni. Kallelse och mer information har gått ut i veckan.

På agendan var också temat ”Föreningsutveckling” där vi tog avstamp i ett utbildningsmaterial som Stockholms Innebandyförbund har tagit fram med olika delar som klubbar kan vidareutbilda sig inom. Mer information om de delar som vi valt ut att fokusera på under den kommande säsongen återkommer vi med framöver.

Hoppas att vi ses 3 juni!

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny och Maria

Ny tränare till herrjuniorerna, Fadi Saffo ansluter
2020-05-05 22:12
Herrjuniorerna gjorde en stark säsong 2019/2020 och tog sig till slutspel i både HJ1 och Juniorallsvenskan. Nu har föreningen knutit tills sig en ny tränare till juniorerna, Fadi Saffo.
Fadi svarar på några frågor om sig själv och hans tankar inför kommande säsong.