Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Herrlaget
JB tillbaka i Rotebro!
2020-09-25 19:00, Herrlaget
#27 Niclas Johansson Bräck
Vi är väldigt glada att kunna presentera ett sent och fint nyförvärv inför premiären. 
Rotebrosonen Niclas Johansson Bräck är tillbaka i Rotebrotröjan!
"JB" behöver kanske ingen presentation men han är fostrad i Rotan och med en stark juniorkarriär där HJ nådde sina hittills högsta nivåer var han en viktig spelare som kapten. 
Det tog honom upp i herrlaget där han var med på resan till Allsvenskan. Efter den sejouren så ville han prova lyckan på högsta nivå i Sirius för att sedan spela en säsong i AIK.
JB gör sin återkomst i seriepremiären mot Balrog.
Herrlaget
Inför Rotebro-Balrog
2020-09-25 09:00, Herrlaget
Äntligen är det dags för herrarnas premiär, iår är sker den på hemmaplan och klassiska Balrog kommer på besök.
Laget har gjort mestadels bra resultat på försäsongen och med en del nytt blod i truppen känns det spännande inför säsongen. 
TrafikantVeckan
2020-09-10 13:40
Gå och Cykla lite mer
Sollentuna kommun deltar i kampanjen Trafikantveckan och vi arbetar med olika åtgärder som ska underlätta för dig som vill ta dig fram genom att gå eller cykla. Under Trafikantveckan kan du vinna en ryggsäck med cykeltillbehör för att kunna fortsätta cykla i höst och vinter. Du hittar all information om tävlingen på vår hemsida via länk eller QR-kod.

Vi i Rotebro innebandy tycker att detta är en bra kampanj 
Passa på att vara med och tävla
Styrelsen 
Årets utbildningsvecka inledd
2020-09-07 21:23
Idag inleddes årets utbildningsvecka för föreningens ledare. Ett knappt 20-tal ledare gick grundutbildningen och på onsdag-torsdag kommer lika många att gå en teoretisk och praktisk utbildning på röd nivå. I år är även våra tränarkollegor från Töjnan och Silverdal inbjudna som ett led i ett utökat samarbete mellan klubbarna. 
Info från styrelsens arbete
2020-08-31 16:23

Tisdagen den 18 augusti samlades styrelsen för sitt första möte för säsongen. Eftersom vi har fått förstärkning i styrelsen av två nya medlemmar, Teo Kim och Fredrik Bidevind, så ägnades en stor del av mötet åt genomgång av föreningens verksamhet och vision samt diskussioner om vad vi vill fokusera på under kommande säsong för att utveckla verksamheten ytterligare. 


Vidare diskuterades kommande säsongsstart, status med spelare i seniorlagen och uppstart av nya knattelag. Tipsa gärna föräldrar till barn födda 2014 om att lag nu startas!

 

På agendan var även lagfotografering, utbildningsvecka samt materialbeställningar. Mer info om detta har ni fått på mejl. Kul att vara igång igen!

 

tycker Calle, Marie, Jocke, Simon, Åsa, Jenny, Teo, Fredrik och Maria

Damlaget
Nyhet från Damlaget
2020-08-20 19:13, Damlaget
Anders Schough
Nu när vi dragit igång ordentligt och har säsongens första match har vi glädjen att presentera ytterligare en tränare till damernas ledarteam. 
Nyheter från våra lag
Herrlaget, 25/09 19:00 
Herrlaget, 25/09 09:00 
P05, 02/09 13:16 
Damlaget, 20/08 19:13 
Herrlaget, 29/05 16:57 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: