Välkommen till Årsmöte den 11 juni
2019-05-19 19:18

Årsmötet är ett viktigt möte för föreningen eftersom det är då medlemmarna väljer in styrelseledamöter samt fastställer kommande säsongs budget och verksamhetsplan.

Årsmötet 2019 hålls tisdagen den 11 juni kl 19.15 i Nya Rotebrohallen, aktivitetsrummet plan 2.

Herrlaget
Backtalang fortsätter i Rotan
2019-05-15 10:00, Herrlaget
#38 Jakob Dahlberg
Jakob Dahlberg är en otroligt spelskicklig back som redan spelat två säsonger i klubben, vi är glada att kunna meddela att Jakob fortsätter i klubben.
Jakob kom från Bele Barkarby i början av säsongen 2017/18. I år blev det 8 poäng (2 mål och 6 assist) på 22 matcher.
Film från när föreningen fick ta emot priset för Årets förening
2019-05-09 10:45
Årets förening utses varje säsong av Stockholms Innebandyförbunds Stipendiestiftelse och belönas med minnesgåva samt 15 000 SEK till moderföreningens ungdomsverksamhet.

Vi tackar Markus Strömqvist, pappa i P06, för den proffsiga filmen!
2019-05-06 18:01

”Hej,

Nu får du som medlem, eller förälder till medlem, i Rotebro IS IBK möjligheten att få träna till ett rabatterat pris hos vår nya sponsor Puls & Träning i Rotebro.

P&T Rotebro är ett fullutrustat gym med styrke- och konditionsmaskiner, gruppträning, bastu, utomhusträning och mycket mer. Gymmet ligger på Kung Hans väg 8, endast 200 meter från Rotebro Torg. Det är ett rent och fräscht gym där man lyckats skapa en väldigt familjär stämning, en plats där alla kan känna sig hemma och du tränar på dina egna villkor. Åldersgränsen för träning är 14 år med målsmans sällskap.

Din rabatt är 10 % på medlemsavgiften (ord. pris 329 kr) och inträdesavgiften (ord. pris 400 kr) på lokalt årskort. Vill du veta mer om gymmet surfar du in på www.pulsochtraning.se/gym/sollentuna-rotebro/. Har du några frågor kan du maila till hector.karlsson@pulsochtraning.se.

Bli medlem här och ange rabattkod RIS19, www.pulsochtraning.se/medlemskap/.”

Hector Karlsson, Personlig tränare & anläggningsansvarig

Kung Hans väg 8, 192 68 Sollentuna

www.pulsochtraning.se

Vi gjorde det! Vi är Årets innebandyförening!
2019-05-02 15:50

Här kommer en hälsning från styrelsen med anledning av att klubben utsetts till Årets innebandyförening 2018/2019.

I höstas berättade vi i styrelsen om våra satsningsområden för den här säsongen - att jobba vidare med utbildning och utveckling, att upprätta policies och mål för jämställdhet samt att jobba mer aktivt med intern och extern kommunikation - och att vi hade som mål att bli årets innebandyförening inom de närmaste åren. Det är alldeles fantastiskt roligt att Stockholms innebandyförbund har utsett oss till Årets innebandyförening!

Lita på att vi kommer att fira detta och låt oss tillsammans ta varje tillfälle för att sprida det utanför klubben. Och var så säker på att vi inte kommer att slå oss till ro och vara nöjda, vi kommer att fortsätta jobba för att utveckla vår verksamhet för att bli ännu bättre. Vi i styrelsen vill rikta ett rungande och ödmjukt TACK till alla ledare, föräldrar, spelare och andra som lägger så enormt mycket tid och engagemang för att våra barn och ungdomar ska få utöva sin idrott och ha roligt på och utanför planen. Ni är grymma!

Se motiveringen nedan
Nytt Sponsorsamarbete med Puls och Träning i Rotebro
2019-04-30 14:09
Rotebro innebandy har tecknat ett samarbetsavtal med Puls och Träning i Rotebro.
Samarbetet ger oss möjlighet att låta våra kontrakterade spelare träna på deras anläggning i Rotebro. Puls och Träning kommer även att erbjuda alla våra medlemmar med familjer rabatterade priser på årskort. Erbjudandet kommer inom kort på vår hemsida. Är ni intresserade av att ta del av erbjudandet redan nu, så gå ner till Puls och Träning och prata med Hector eller Benny.