Styrelsens prioriteringar säsongen 2019/20
2019-10-24 19:08
Nu har styrelsen prioriterat de viktigaste områdena att arbeta med under det här verksamhetsåret. Vi sammanfattar det under rubriken "I ständig utveckling". Se filmen när vi presenterar våra planer.
Info från styrelsens arbete
2019-10-21 17:40

Tisdagen den 8 oktober träffades styrelsen för sitt tredje möte för säsongen. Vi fortsatte den viktiga diskussionen kring våra mest prioriterade områden att arbeta med under verksamhetsåret. Vilka områden vi har landat i kommer snart att presenteras på hemsidan. Håll utkik!

Vi landade också i att konceptet för den uppdaterade Fadderverksamheten är klart. Mer information om upplägg och praktisk info har kommunicerats ut till alla ledare via mejl. Med Fadderverksamheten vill vi uppnå ett värdeskapande samarbete mellan representationslagen och ungdomslagen med målsättningen att bygga broar mellan lagen och främja utbildning och utveckling.

Vidare diskuterades Ledarutvecklingen (för alla våra befintliga ledare) och Ledarakademin (för blivande ledare). Ledarutvecklingen kommer att erbjuda ett utbildningstillfälle under hösten och två under våren. När det gäller Ledarakademin så är hittills sex ungdomar anmälda, från 05 och uppåt.

Sist men inte minst så kan vi berätta att arbetet med den årliga Rotebro-cupen som äger rum första helgen på sportlovet har påbörjats. Ett första cupmöte för ledare kommer att hållas efter höstlovet.

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny, Lars och Maria

Vill du vara med och sponsra Rotebro innebandy?
2019-09-26 10:34
Genom att sponsra klubben med 5000:- och bli en s k 5K-sponsor bidrar du till att Årets innebandyförening 2019 kan utveckla verksamheten ännu mer.
Erbjudande Från Ekens Kök & Bar
2019-09-25 16:10
Från och med denna säsong så spelar vi alla våra hemmamatcher i nya och gamla Rotebrohallarna.
Då många av herrarnas hemmamatcher spelas kl. 20 på fredagskvällarna, har vi inlett ett samarbete med Restaurang Eken.
Vi har nu möjlighet att från kl. 18 på matchfredagarna äta en matchmeny för endast 149:-
Alla med årskort eller Rotebrokläder kan äta denna förmånliga matchmenyn.
Starta fredagsmyset och helgen på Eken, gå sedan och se våra herrar spela i Nya Rotebrohallen.

Ledarakademi och ledarutveckling
2019-09-21 17:58
Ledarutvecklingen vänder sig till våra befintliga ledare. Vi kommer att erbjuda kurser för vidareutveckling och kommer först att inrikta oss på de områden som kommit fram som främsta önskemål under RIS-dagarna i IFU. Under säsongen kommer tre tillfällen att erbjudas och det första tillfället blir troligen i Oktober/November. Kallelse skickas till alla ledare inför respektive tillfälle.

Ledarakademin riktar sig till våra ungdomspelare som är intresserade av att utvecklas som innebandyspelare genom att träna och leda yngre lag. Första året kommer praktik att blandas med teoretisk utbildning. Praktik fås genom att vara hjälptränare i lag i olika åldersgrupper där support fås av en fadder. Nästa säsong finns möjlighet att träna egna lag.

Introduktionsmöte kommer att vara före höstlovet för både faddrar och blivande ledare. Efter höstlovet kommer de blivande ledarna (troligen två och två) att få vara med på sina faddrars träningar med yngre lag. Till mötet kommer vi att kalla de som anmält sitt intresse. Sista dag för anmälan är 19/10.

Vi söker både faddrar, befintliga ledare (gärna ledare i yngre lag) som vill dela med sig av sin erfarenhet och blivande ungdomsledare, både tjejer och killar som är födda 2005 eller tidigare. Anmälan sker på bifogad länk.

Info från styrelsens arbete
2019-09-20 13:51

Tisdagen den 10 september träffades styrelsen för sitt andra möte för säsongen. Vi diskuterade bland annat hur vi kan stärka samarbetet mellan representations- och junior/knattelagen. I den diskussionen deltog Mårten Storm och Felix Eklund som representanter för Dam- och Herrlaget.

Vidare diskuterades hur vi arbetar framåt med klubbens sponsorarbete, både hur vi vårdar våra befintliga och hur vi får in nya sponsorer. Här är vi tacksamma för tips på nya sponsorsamarbeten från alla er medlemmar.

Vi pratade också om en fortsättning på de s k innebandysnacken som genomförts i samtliga lag upp till juniorer, och som handlar om en sund värdegrund och hur man uppträder mot varandra i laget. Även området ”mental träning” stod på agendan, något som vi ska börja jobba med enligt ett beslut på årsmötet 2018.

Efter nästa möte kommer vi att presentera våra mest prioriterade områden att arbeta med under verksamhetsåret.

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny, Lars och Maria