Fredagsmatch Rotebro - Vendelsö
2021-12-02 22:01

Kom och stötta Damerna när de under fredagen tar emot Vendelsö i Nya Rotebrohallen.

Enligt de nya rekommendationerna kommer alla från 18år och uppåt behöva visa upp covidpass samt legitimation.

Välkomna!

Full fart på Höstcampen!
2021-11-03 22:12
Match med blandade lag.

I veckan har vi haft Höstcamp för barn- och ungdomar i åldrarna 9-14 år.
I år var det totalt 37 deltagare och 7 ledare som hängde ihop och hade kul tillsammans. På schemat stod teknikträning, fys, matchspel och mycket annat.

Idag, sista dagen, spelades matcher i blandade lag. På förmiddagen gruppspel och efter lunch var det dags för slutspel. Finalen avgjordes med ett riktigt straffdrama!

Tack till alla som var med, nu ser vi fram emot nästa camp! Vi som arrangerat vill också passa på att tacka våra fantastiska ledare; Klara, Martina, Kasper, Niclas, Filip, Anton och Emil.

Nu kan ni sända lagets matcher via Solidsport
2021-09-17 16:53
Nu kan de lag som är intresserade av att sända sina matcher göra det med Solidsport. Klubben har en föreningssida (https://solidsport.com/rotebroibk) där alla lag enkelt kan komma igång med att sända sina matcher. Tycker du att ditt lag ska börja sända - kontakta ledarna i ditt lag så får du mer information hur ni kommer igång.

Att sända lagets matcher är ett enkelt sätt att göra matcherna tillgängliga för släktingar och vänner som inte kan vara på plats när matcherna spelas. Dessutom är det ett sätt för laget att tjäna lite extra till lagkassan då 50% av intäkterna tillfaller laget.
Höstcamp 2021
2021-09-17 11:10

Nu har vi öppnat anmälan för höstcampen. Vänta inte för länge med att anmäla era spelare

Det kommer att vara 3 dagar fulla med innebandy i båda våra Rotebrohallar

Datum är måndag 1 november till onsdag 3november mellan kl 09:00-16:00.

Vi vänder oss till åldersgrupperna 2006-2012 både killar och tjejer.

Priset är 900:- för dessa tre dagar. Lunch samt mellis ingår alla dagarna.

Deltagarna kommer också att få en tröja

Sista dagen för anmälan är den 15 oktober

Köp städtjänster och stötta klubben
2021-09-13 13:41
Rotebro IS har inlett ett samarbete med städfirman VENAB som innebär att du som är medlem kan stödja föreningen samtidigt som du får hemmet städat. Två flugor i en smäll.

För varje ny kund som anlitar VENAB Städservice och som är medlem i Rotebro IS går 15 kr ink moms per städtimme till föreningen. För grannar/kompisar/kollegor som anlitar VENAB Städservice via medlemmar i Rotebro IS  i ett år går 15 kr ink moms per städtimme till Rotebro IS.

Hemstädning från 195 kr /tim.

Överenskommelsen gäller ett år och förnyas i taget.  Läs mer på VENAB Städservice

Förberedelse inför säsongen - Skåpmontering
2021-09-10 09:19

Klubben har tagit beslut om att alla lag ska få ett eget skåp i gamla eller nya Rotebrohallen. Detta för att underlätta för ledare som släpar material varje vecka.

Igår var det ett stort gäng som monterade 16 skåp.

Vi vill tacka alla som hjälpte till och nu väntar vi bara på att säsongen kan få starta på riktigt.

P10, 26/11 17:12
Damlaget, 01/10 13:14