Herrlaget
Derby mot Rosersberg på fredag!
2019-12-10 17:00, Herrlaget
Det är dags för säsongens första norrortsderby mot Rosersberg. Matcherna mot Rosers har tidigare levt upp till derbykaraktären med riktigt tuffa och tajta matcher. Vi förutsätter att fredagens match inte blir ett undantag och hoppas på ett bra stöd på läktaren i jakten på en ny hemmaseger!

Välkomna till Nya Rotebrohallen på fredag för en härlig kväll med bra innebandyunderhållning!
Medlemmar (Ledare och ungdomsspelare) med Rotebrokläder går in gratis.
Tiden rinner ut snabbt för Rotebroloppet!
2019-12-05 15:15

Här kommer viktig och brådskande information gällande vårt populära Rotebrolopp.

Vi har nu samlat in alla anmälningar och måste tyvärr meddela att loppet - planerat till den 1 maj 2020 - inte kommer bli av om vi inte omgående adderar åtminstone fyra nya personer till loppets Projektgrupp.

Vi behöver nu Dig som vill lägga lite tid - ungefär en timme i veckan - och hjälpa oss att genomföra loppet igen.

Vi önskar ert svar omgående, då vi behöver skicka in ansökan till polisen om att genomföra Rotebroloppet 2020 innan årets slut!

Er intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

Upplägget ska vara enkelt:

Det kommer att finnas tydligt definierade aktiviteter som gör det hela smidigt och tidsbesparande, då det mesta redan finns förberett digitalt. Ni kommer även ha all tänkbar support från den tidigare projektgruppen, så det blir mest är en fråga för Projektgruppen att säkerställa att nödvändiga aktiviteter genomförs i tid.

De goda nyheterna är att vi fått in gott om folk till Aktivitetsgruppen, som vill hjälpa till under själva loppdagen. Detta är vi mycket tacksamma för.

Projektgruppen är alltså teamet som sköter all planering inför loppet och den brukar bestå av cirka åtta personer. Nu söker vi  fyra nya personer som vill engagera sig i gruppen, för att förvalta den befintliga verksamheten men också kanske föra in nya idéer och vidareutveckla konceptet Rotebroloppet.

Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten och ha ett specifikt ansvarsområde, såsom ansvarig för: funktionärer, inköp, driften av kaféet, inköp av funktionströjor, priser och nummerlappar, sätta bansträckning eller sponsorer.

Det här skulle bli tredje året vi genomför Rotebroloppet - första upplagan var ju i samband med Rotebro IS 100-årsjubileum - och vi har under drygt två år byggt upp en erfarenhet som ska göra planering och genomförande så smidigt som någonsin möjligt.

Vill man istället hjälpa till med en aktivitet under loppet den 1 maj så kan man ingå i Aktivitetsgruppen.

Man får då själv välja en uppgift från vår aktivitetslista.

Vänliga hälsningar,

Projektgruppen, Rotebroloppet

Rotebroloppet 2020 - 3:e gången gillt
2019-11-20 15:14
Knatteloppet samt stafetten

Vill du vara med och återigen möjliggöra förra gångens succé där vi hade över 500 deltagare som sprang Rotebroloppet?

Projektgruppen är teamet som sköter all planering inför loppet och brukar bestå av ca 8 personer. Nu söker vi 4 nya personer som vill engagera sig i gruppen och föra in nya idéer för att vidareutveckla konceptet Rotebroloppet. Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten och ha ett specifikt ansvarsområde, så som ansvarig för funktionärerna, inköp och driften av kaféet, inköp av funktionströjor, priser och nummerlappar, sätta bansträckning, sponsorer, osv. Det här blir 3:e året vi kör och har således byggt upp en erfarenhet som gör genomförandet smidigt.

Vill man istället hjälpa till med en aktivitet under loppet den 1 Maj, som att vara en av funktionärerna eller att jobba i kafé, så kan man ingå i Aktivitetsgruppen. Man får då själv välja en uppgift från vår aktivitetslista.

Er intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

• Namn samt telefonnummer
  • Välj mellan:
    • Projektgruppen
    • Aktivitetsgruppen

Vi önskar ert svar den 30/11.

Den 1 maj 2020 är det dax igen, varmt välkommen!

Projektgruppen, Rotebroloppet

Styrelsens prioriteringar säsongen 2019/20
2019-10-24 19:08
Nu har styrelsen prioriterat de viktigaste områdena att arbeta med under det här verksamhetsåret. Vi sammanfattar det under rubriken "I ständig utveckling". Se filmen när vi presenterar våra planer.
Info från styrelsens arbete
2019-10-21 17:40

Tisdagen den 8 oktober träffades styrelsen för sitt tredje möte för säsongen. Vi fortsatte den viktiga diskussionen kring våra mest prioriterade områden att arbeta med under verksamhetsåret. Vilka områden vi har landat i kommer snart att presenteras på hemsidan. Håll utkik!

Vi landade också i att konceptet för den uppdaterade Fadderverksamheten är klart. Mer information om upplägg och praktisk info har kommunicerats ut till alla ledare via mejl. Med Fadderverksamheten vill vi uppnå ett värdeskapande samarbete mellan representationslagen och ungdomslagen med målsättningen att bygga broar mellan lagen och främja utbildning och utveckling.

Vidare diskuterades Ledarutvecklingen (för alla våra befintliga ledare) och Ledarakademin (för blivande ledare). Ledarutvecklingen kommer att erbjuda ett utbildningstillfälle under hösten och två under våren. När det gäller Ledarakademin så är hittills sex ungdomar anmälda, från 05 och uppåt.

Sist men inte minst så kan vi berätta att arbetet med den årliga Rotebro-cupen som äger rum första helgen på sportlovet har påbörjats. Ett första cupmöte för ledare kommer att hållas efter höstlovet.

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny, Lars och Maria

Vill du vara med och sponsra Rotebro innebandy?
2019-09-26 10:34
Genom att sponsra klubben med 5000:- och bli en s k 5K-sponsor bidrar du till att Årets innebandyförening 2019 kan utveckla verksamheten ännu mer.