Årsmöte och nya styrelsen
2019-06-12 10:00
Delar av nya styrelsen: Marie Lienzén, Joakim Ängelid, Maria Rignér, Åsa Thunqvist, Simon Fungdal och Jenny Wallner. Saknas på bilden gör Calle Schwieler, Christina Wall och Lars Forslund.
Tisdagen den 11 Juni hölls föreningens tjugoförsta årsmöte och det var ett 20-tal medlemmar som deltog, valberedningens förslag till ny styrelse röstades igenom i sin helhet.
Herrlaget
Linus Rönnlund stannar kvar i Rotebro
2019-06-05 16:30, Herrlaget
Linus Rönnlund som kom till Rotebro från Bele Barkarby mitt under förra säsongen har valt att fortsätta i Rotebro. Det blev totalt 2 mål på 9 matcher i division 1 förra året.
Valberedningens förslag till årsmötet 2019
2019-06-04 08:48

På årsmötet den 11:e juni sker val till föreningens styrelse samt revisorer. Rotebro IS IBKs valberedning vill med denna text presentera sitt förslag på styrelsens sammansättning under kommande verksamhetsår samt förslag till revisorer.

Till styrelse för verksamhetsåret 2019/2020 föreslår valberedningen följande:

Föreslår omval av följande ledamöter:

Joakim Ängelid (2 år)

Jenny Wallner (2 år)

Föreslår nyval av följande ledamöter:

Åsa Thunqvist (1 år)

Föreslår nyval av följande suppleanter (samtliga 1 år):

Lars Forslund

Christina Wall (omval - tidigare ordinarie ledamot)

Sedan tidigare valda:

Ledamöter: Simon Fungdal, Carl Schwieler och Marie Lienzén har ett år kvar på sina mandat.

Ordförande: Maria Rignér har ett år kvar på sitt mandat.

Valberedningen vill även tacka de personer i styrelsen som valt att inte fortsätta för deras insatser det senaste året:

-      Lisa Hansel, suppleant

-      Mathias Brodd, suppleant

Förslag på revisorer för kommande verksamhetsår:

Revisor (1 år) – Roland Brehme (omval)

Revisorssuppleant (1 år) – Annika Lindström (omval)

Sundbyberg, 2 juni 2019

Rotebro IS IBKs valberedning

Frågor? Kontakta Per Solbu, solbuper@gmail.com,  070-253 39 29.

Herrlaget
Simon Sandman återvänder till Rotebro
2019-05-24 21:00, Herrlaget
#7 Simon Sandman
Simon Sandman är återigen i Rotebro efter ett år i Sandnes IBK i Norge. Simon lämnade Rotebro efter säsongen 17/18 och innan dess hade han varit en viktig spelare i laget som tog sig hela vägen till Allsvenskan och en av seriens bästa backar. Vi är väldigt glada att Simon har valt att komma tillbaka till Rotebro trots intresse från flera klubbar.
Välkommen till Årsmöte den 11 juni
2019-05-19 19:18

Årsmötet är ett viktigt möte för föreningen eftersom det är då medlemmarna väljer in styrelseledamöter samt fastställer kommande säsongs budget och verksamhetsplan.

Årsmötet 2019 hålls tisdagen den 11 juni kl 19.15 i Nya Rotebrohallen, aktivitetsrummet plan 2.

Film från när föreningen fick ta emot priset för Årets förening
2019-05-09 10:45
Årets förening utses varje säsong av Stockholms Innebandyförbunds Stipendiestiftelse och belönas med minnesgåva samt 15 000 SEK till moderföreningens ungdomsverksamhet.

Vi tackar Markus Strömqvist, pappa i P06, för den proffsiga filmen!
Herrlaget, 29/05 19:00
Herrlaget, 27/05 18:00