Stort tack för lottförsäljningen 2018!
2019-02-12 14:48

Hej alla medlemmar,

2018 års Sverige- och Bingolottsförsäljning är nu sammanställd och vi i styrelsen vill rikta ett stort tack för era säljinsatser under 2018. Ett tack går också till Lennart på Coop för hans fantastiska insatser och engagemang.

Under 2018 sålde vi både fler Sverigelotter och Bingolotter än året innan. Totalt har innebandyn, fotbollen och Lennart tjänat ihop 735 000 kr till föreningarna. Lennart står för 417 500 och innebandyn och fotbollen för 317 500 kr.

Dessa extra intäkter gör det möjligt för oss att bibehålla våra låga medlems- och träningsavgifter och att fortsätta utbilda och rekrytera nya tränare, så att våra knattar och ungdomar ska få bästa möjliga innebandyträning och utbildning. Det ger oss också möjlighet att även detta år genomföra en föreningsaktivitet under en helg i IFU Arena.

Vi kommer även under 2019 att arrangera de två säljaktiviteter vi anordnat de senaste åren där den första gäller Sverigelotter som kommer att delas ut i mitten på mars, med redovisning i början av maj, och därefter Bingolotter i december. Det kommer även att finnas möjlighet för de lag som vill sälja Bingolottos julkalender att göra detta under oktober/november. Kalendern kostar 100 kr varav 35 kr per såld kalender går direkt till laget.

Återigen - stort tack igen för riktigt bra säljinsatser som gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla vår verksamhet!

LIU
Dags att söka till LIU höstterminen 2019
2019-01-31 09:57, LIU
Nu öppnar vi anmälningarna till höstterminen 2019. Anmälan sker via mail till liu@risibk.se. Efter din anmälan blir du kontaktad av ansvarig tränare Mårten Storm, tillsammans bokar ni ett möte och går därefter igenom antagningsprocessen.

Välkommen med din ansökan!
Mårten Storm

Rapport DM DJ-final
2019-01-21 15:54

Den 16 januari spelade DJ tjejerna final i DM.

Det var tjejernas första stora final, vilket medför en hel del nervositet, som inte blev bättre av trafikkaos och vissa sena ankomster. Detta märktes i första perioden, då det såg lite osäkert och stillastående ut, samtidigt som Nacka spelade mycket bra och kunde gå fram till en 5-0 ledning.

I andra kom ett helt nytt Rotan ut, med mer självförtroende vilket resulterade i att Rotan vann perioden med 3-1. I sista började Rotebro bäst och hade några riktigt bra chanser till 4-6, men fick tyvärr inte in bollen. Istället lyfte sig Nacka och fick in 2 bollar till och vann tillslut med 8-3.

Stort grattis till Nacka som vinner DM för fjärde året i rad. Stort grattis även till Våra fantastiskt duktiga tjejer. Martina i målet fick ta emot pris för bästa spelare i Rotebro och Nora Jönsson fick pris för matchens kämpe💪.

Rotebro innebandy startar LIU-verksamhet
2019-01-18 20:30
Till höstterminen 2019 startar vi en lokal idrottsutbildning i samarbete med Väsby nya gymnasium. Detta är ett viktigt steg i arbetet mot vår vision att vara ledande i Stockholm inom spelarutveckling och utbildning. Ambitionen är att denna verksamhet i framtiden ska bli en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU). Mer information kommer inom kort.
Lärorika dagar på årets höstcamp
2018-11-03 12:30
Årets höstcamp var intensiv, lärorik och rolig för de 30-talet deltagarna.
Rotebroloppet 2019 vi behöver hjälp
2018-10-12 14:42

Hej!

Vill du vara med och möjliggöra att 100-tals barn, ungdomar och vuxna åter igen får springa Rotebroloppet den 1 maj 2019?

Projektgruppen söker vi nu 10 personer som vill engagera sig gällande planeringenför loppet.

Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten från november fram till den 1 maj.

Vill man istället hjälpa till med en mindre aktivitet, som att vara funktionär, jobba i kafét eller med information, så kan man ingå i Aktivitetsgruppen. Man kommer själv kunna välja en uppgift från en aktivitetslista.

En intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

-Namn samt telefonnummer

-Välj mellan (eller båda)

-Projektgruppen

-Aktivitetsgruppen

Alla aktiviteter som krävdes under förra årets lopp har vi sparat samt att några av oss i projektgruppen kommer vara med även i år.

Varmt välkommen

Anders Dalerå