Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rotebroloppet 2020 - Anmälan öppen, rabatterat pris i januari
2020-01-22 22:16

Save the date - den 1/5 går tredje upplagan av Rotebroloppet av stapeln. Det kommer att bli en härlig dag för löpare och åskådare. Loppet arrangeras på Gillbo ängar i Rotebro precis som tidigare.

 

Det spelar ingen roll om du har avlagt pretentiösa nyårslöften eller inte. Alla är välkomna att vara med i loppet, vare sig du gillar att springa eller promenera, om du är Rotebroare eller inte - loppet är öppet för alla. De senaste åren har vi sett välrenommerade löpare som Johan Steene och Patrik Engström vinna loppet - kommer en Rotebroare att kliva fram 2020?

 

Nytt för i år är även startlistor på webben som gör att du kan ha koll på om kompisarna, grannarna eller kollegorna har anmält sig. De längre loppen kommer också ha resultatlistor i år.

 

Anmälningsavgiften inkluderar precis som föregående år Rotebroloppets funktionströja, alltså ordentligt med bang for the bucks. För att vara säker på att du får rätt storlek (det är leveranstid på dessa) så vänta inte med att anmäla dig.


Anmälan är öppen och du anmäler dig här

Spara en slant om du anmäler dig nu - rabattkoden NYÅRSLÖFTE2020 gäller bara under januari månad.


För uppdateringar om loppet, följ oss på sociala medier där vi löpande kommer att lägga ut information om nyheter.

 

www.instagram.com/rotebroloppet

www.facebook.com/rotebroloppet

 

Kontakt: rotebroloppet@risff.se

LIU
Nu är det dags att söka till LIU!
2020-01-16 13:00, LIU
Nu kan du söka till LIU-innebandy inför höstterminen 2020. På VNG ges du möjligheten att kombinera studier och idrott i en spännande miljö med ett snabbt växande idrottscampus. Besök oss på öppet hus 29/1 och anmäl dig till informationsträffen för innebandyn 5/2. Välkommen!  


Ledarutveckling - första mötet
2019-12-20 10:47
Den tolfte december så var det då äntligen dags för det första mötet inom ledarutvecklingen. Temat var träningsplanering och övningsmetodik och de dryga 20 åhörarna lyssnade aktivt till föredragande Mårten Storm. Mårten gick på ett både pedagogiskt och inspirerande sätt både igenom innebandyns förutsättningar och vad forskningen visar för att sedan exemplifiera med specifika övningar.

Övningarna kommer Mårten att dela med sig av för de som anmäler intresse via vår FB-grupp ris ibk tränarforum.

Jag tror att de flesta som var där instämmer med mig att de ser fram emot nästa tillfälle som blir under Q1 2020.

Joakim Ängelid
God Jul och Gott Nytt År!
2019-12-19 12:33
Styrelsen önskar alla ledare, spelare och föräldrar riktigt sköna helger och ett bra slut på året. Vi ses igen nästa år. 
Info från styrelsens arbete
2019-12-16 11:55

Tisdagen den 3 december träffades styrelsen för sitt femte möte för säsongen. En del av tiden ägnade vi åt att fylla i vår årskalender med aktiviteterna under hela året. Denna kalender ger en bra överblick över allt som vi gör i klubben under året med viktiga datum att ha koll på.

 

Vidare diskuterades Errea-samarbetet som inte fungerat hundraprocentigt under hösten och där vi kommer att sätta nya rutiner t ex för beställningar och leveranser, Rotebro-cupen där anmälningar har börjat komma in, och den första utbildningsträffen för våra unga spelare i ”Ledarakademin” som har ägt rum och varit lyckad.

 

Vidare förberedde vi presentationen som vi drog på ledarmötet innan julbordet senare samma vecka. Tack till alla er som deltog!

 

Hälsningar Calle, Marie, Jocke, Christina, Simon, Åsa, Jenny, Lars och Maria

Rotebroloppet 2020 - 3:e gången gillt
2019-11-20 15:14
Knatteloppet samt stafetten

Vill du vara med och återigen möjliggöra förra gångens succé där vi hade över 500 deltagare som sprang Rotebroloppet?

 

Projektgruppen är teamet som sköter all planering inför loppet och brukar bestå av ca 8 personer. Nu söker vi 4 nya personer som vill engagera sig i gruppen och föra in nya idéer för att vidareutveckla konceptet Rotebroloppet. Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten och ha ett specifikt ansvarsområde, så som ansvarig för funktionärerna, inköp och driften av kaféet, inköp av funktionströjor, priser och nummerlappar, sätta bansträckning, sponsorer, osv. Det här blir 3:e året vi kör och har således byggt upp en erfarenhet som gör genomförandet smidigt.  

 

Vill man istället hjälpa till med en aktivitet under loppet den 1 Maj, som att vara en av funktionärerna eller att jobba i kafé, så kan man ingå i Aktivitetsgruppen. Man får då själv välja en uppgift från vår aktivitetslista.

 

Er intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

  • Namn samt telefonnummer
  • Välj mellan:
    • Projektgruppen
    • Aktivitetsgruppen


Vi önskar ert svar den 30/11.

 

Den 1 maj 2020 är det dax igen, varmt välkommen!

 

Vänliga hälsningar

Projektgruppen, Rotebroloppet

Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: