Nu är Höstcampen igång
2020-10-27 09:01
Vi har nu mer än 30 spelare, tjejer och killar på camp i 3 dagar på Höstlovet
Många blandade aktiviteter i båda Rotebrohallarna.
Våra juniorer i föreningen är ledare.

Info från styrelsens arbete
2020-10-14 10:51

Tisdagen den 6 oktober samlades styrelsen för säsongens tredje möte. En stor del av mötet ägnades åt att diskutera ett mer proaktivt arbete för att hitta sponsorer. Mer information om detta kommer att komma under hösten och då hoppas vi på er hjälp med att sprida möjligheten för företag och privatpersoner att stötta föreningen. Stödet från sponsorer blir extra viktigt i dessa tider då vi inte kan få in lika mycket intäkter på ex fik och matcher.

På agendan var också möjligheten att filma och streama matcher nu då publik inte tillåts. Styrelsen utvärderar i nuläget ett par olika streamingtjänster och kommer inom kort att komma ut med en rekommendation och mer information om hur lagen kan gå tillväga.

Vi diskuterade också möjligheten att testa att ha publik på herr- och damlagets matcher. Herrar div 1 lyder under Svenska innebandyförbundet som tillåter publik, och de flesta lag som herrlaget möter har publik på sina matcher, varför herrlaget också gärna vill ha det. Styrelsen beslöt att testa i enlighet med rådande rekommendationer och utvärdera utfallet.

Sist men inte minst vill vi tipsa om att vi kör Höstcamp på höstlovet, vecka 44, för barn födda 2005-2011. Begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla era barn!

Hälsningar Calle, Marie, Joakim, Simon, Åsa, Jenny, Fredrik, Teo och Maria

Tack till er som pantat på ICA Maxi till förmån för vår förening
2020-10-14 10:20
Tack alla 44 som har pantat på ICA Maxi i Häggvik. Vi har nu fått 1.415:- i oktober till föreningen tack vare er.
Hoppas att ni fortsätter att dela er pant med föreningen och att ni handlar hos vår nya sponsor ICA Maxi i Häggvik.

Genom vårt samarbete med ICA Maxi Häggvik kan du som medlem stötta verksamheten ekonomisk genom att skänka din pant. När och om du pantar dina burkar- och flaskor på ICA Maxi i Häggvik kan du nu välja att dela med dig av  panten till vår förening Rotebro IBK. Vill man göra detta väljer man att trycka på den gula gåvoknappen och bläddra bland föreningarna. Rotebro IBK finns lite längre ner i listan(på sidan 2).

Panta Mera

Höstcamp på höstlovet
2020-10-07 19:47

Nu har vi öppnat anmälan för höstcampen

Vänta inte för länge med att anmäla era spelare

Det kommer att vara 3 dagar fulla med innebandy i båda våra Rotebrohallar

Datum är måndag 26 oktober till onsdag 28 oktober. Mellan 09:00-16:00

Vi vänder oss till åldersgrupperna 2005-2011 både killar och tjejer.

Priset är 900:- för dessa tre dagar. Lunch samt mellis ingår alla dagarna.

Deltagarna kommer också att få en tröja

Sista dagen för anmälan är den 16 oktober

Äntligen seriestart!
2020-09-30 09:23
I helgen som gick var det äntligen start för seriespelet. Förutsättningarna ser förstås lite annorlunda ut än normalt på grund av Corona-pandemin där vi bland annat tvingas spela utan publik, men vi får iallafall spela.

För klubbens pojkar födda 2011 var det dessutom premiär för seriespel på stor plan, vilket såklart var extra spännande. Vi pratade lite med en av killarna i P11, Ruben Thunqvist, om vad han tyckte om att spela.

Hej Ruben, hur kändes det att spela match med fem utespelare på stor plan?
- Bra! Jag tycker det är väldigt kul.
Vad är det för skillnad jämfört med att spela på liten plan?
- Man blir mer trött, för det är mer yta att springa på.
Tycker du att ni gjorde en bra match?
- Jag tycker att vi spelade bra. Vi passade bra.
Vad är det som är roligt med innebandy?
- Att göra mål.
Vilken sport tycker du är roligast?
- Jag gillar innebandy och fotboll lika mycket.

Vi tackar Ruben för intervjun och önskar P11 och alla andra lag stort lycka till med spelet under säsongen.
Herrlaget
JB tillbaka i Rotebro!
2020-09-25 19:00, Herrlaget
#27 Niclas Johansson Bräck
Vi är väldigt glada att kunna presentera ett sent och fint nyförvärv inför premiären.
Rotebrosonen Niclas Johansson Bräck är tillbaka i Rotebrotröjan!
"JB" behöver kanske ingen presentation men han är fostrad i Rotan och med en stark juniorkarriär där HJ nådde sina hittills högsta nivåer var han en viktig spelare som kapten.
Det tog honom upp i herrlaget där han var med på resan till Allsvenskan. Efter den sejouren så ville han prova lyckan på högsta nivå i Sirius för att sedan spela en säsong i AIK.
JB gör sin återkomst i seriepremiären mot Balrog.
Herrlaget, 08/10 13:33
Herrlaget, 25/09 19:00