Fortsättning ledarutveckling
2020-12-17 13:53
Före nedstängningen i våras hade vi några välbesökta utbildningstillfällen för ledare inom Rotebro IS IBK. Vi vill gärna nu ha er hjälp så att vi kan vara förberedda och komma igång med nya utbildningstillfällen så snart vi ej längre begränsas av Corona. Detta gör ni genom att besvara bifogad enkät om vilka ämnen ni anser vara mest angelägna.

Vänligen

Joakim
Rotebro innebandy söker målvaktstränare
2020-12-16 11:30

Vi söker en målvaktstränare för våra ungdomsmålvakter.

Våra A-lags tränare säljer bingolotter
2020-12-12 10:35
Vi ökar takten på vår bingolottoförsäljningen uppe på Coop inför jul och nyår
Först ut är Roger och Mårten
Vi bemannar helgerna innan jul
Hoppas vi ses på Coop
Nu kan du söka innebandyinriktningen på VNG!
2020-11-09 13:00
Sedan höstterminen 2019 driver föreningen i samarbete med Väsby nya gymnasium en lokal idrottsutbildning inom innebandy. Skolan har sedan dess fortsatt satsa på idrottsprofilerna och till hösten finns fem olika NIU- och LIU-inriktningar. Visionen är att erbjuda Stockholms bästa innebandyutbildning för ambitiösa spelare som vill kombinera gymnasiestudierna med en satsning på sin idrott.
Eleverna har fyra innebandypass på skoltid varje vecka där de utbildas för att kunna göra en medveten och hållbar satsning mot sina mål.

20/1 19:00 hålls en informationsträff för intresserade elever och föräldrar i nya Rotebrohallen där utbildningens upplägg presenteras i sin helhet. Anmälan till denna träff görs via mail till Mårten Storm. (marten.storm@edu.upplandsvasby.se).

Ta chansen att få en gedigen idrottsutbildning på ett gymnasium med idrott i fokus.

Vid frågor kontakta Mårten Storm
marten.storm@edu.upplandsvasby.se
Tillfälliga regler för träning och matcher maa ökad smittspridning
2020-10-31 11:40

Med anledning av de skärpta allmänna råden i Stockholm från och med i torsdags till och med 19 november utifrån den ökande smittspridningen av Covid-19 har Stockholms Innebandyförbund i dialog med Svenska Innebandyförbundet tagit beslut om vilka konsekvenser detta får för innebandyn i Stockholm. Följande gäller därför för träning och matcher från och med  29 oktober till och med 19 november:

• Samtliga seriematcher skjuts upp.
  • Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. (Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre)
  • Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta som vanligt. Deltagare i träning måste vara extra försiktiga genom att undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom.
  • Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och undvika att åka kollektivtrafik till träningen.

Eftersom inga matcher kommer att spelas kommer följdaktligen fiket i nya hallen att hållas stängt. Vi kommer inte heller att bedriva någon försäljning av Bingolotter vid Coop under den här perioden. Reviderade scheman för dessa båda aktiviteter kommer att skickas ut när de striktare restriktionerna dras tillbaka.

Det är tråkigt att än en gång behöva ställa in träning och matcher men vi måste fortsatt göra allt vi kan för att vända den negativa trenden med ökad smittspridning. Dessa regler gäller alltså t o m 19 november, därefter kommer de att förlängas eller tas bort beroende på hur läget är. Vi återkommer med ny information så snart vi får någon. Om du som medlem har frågor är du välkommen att kontakta lagets ledare eller någon av oss i styrelsen.

Info från styrelsens arbete
2020-10-14 10:51

Tisdagen den 6 oktober samlades styrelsen för säsongens tredje möte. En stor del av mötet ägnades åt att diskutera ett mer proaktivt arbete för att hitta sponsorer. Mer information om detta kommer att komma under hösten och då hoppas vi på er hjälp med att sprida möjligheten för företag och privatpersoner att stötta föreningen. Stödet från sponsorer blir extra viktigt i dessa tider då vi inte kan få in lika mycket intäkter på ex fik och matcher.

På agendan var också möjligheten att filma och streama matcher nu då publik inte tillåts. Styrelsen utvärderar i nuläget ett par olika streamingtjänster och kommer inom kort att komma ut med en rekommendation och mer information om hur lagen kan gå tillväga.

Vi diskuterade också möjligheten att testa att ha publik på herr- och damlagets matcher. Herrar div 1 lyder under Svenska innebandyförbundet som tillåter publik, och de flesta lag som herrlaget möter har publik på sina matcher, varför herrlaget också gärna vill ha det. Styrelsen beslöt att testa i enlighet med rådande rekommendationer och utvärdera utfallet.

Sist men inte minst vill vi tipsa om att vi kör Höstcamp på höstlovet, vecka 44, för barn födda 2005-2011. Begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla era barn!

Hälsningar Calle, Marie, Joakim, Simon, Åsa, Jenny, Fredrik, Teo och Maria

P10, 16/12 08:57