Kom och heja på damjuniorerna i DM-finalen!
2018-12-17 09:55
DJ har nått hela vägen till final i årets DM, en mycket stark bedrift. Efter att tjejerna vunnit gruppspelet besegrades Värmdö i en jämn och spännande kvartsfinal. Huddinge stod sen som motståndare i semifinalen. Där gjorde laget en grymt bra insats och vann med 6-2 på hemmaplan. I finalen, som spelas den 16 januari kl. 18.30 i Tyresöhallen, väntar Nacka eller Täby.

Tjejerna är värda allt läktarstöd de kan få i finalen. Låt oss samla ihop alla Rotebrolag med familjer och ta oss till Tyresöhallen och heja fram våra damjuniorer. Vi ses i Tyresö den 16 januari!
Herrlaget
Daniel Boström ansluter på dubbellicens
2018-12-11 16:00, Herrlaget
Vi är glada att kunna meddela att den tidigare Rotebrospelaren Daniel Boström ansluter på dubbellicens till truppen.
Daniel tillhörande i Allsvenska AIK har genom ett dubbellicensavtal mellan klubbarna nu möjlighet att spela både Division 1 och Allsvenskan.
Daniel är spelklar till helgens match mot Rosersberg.
Lärorika dagar på årets höstcamp
2018-11-03 12:30
Årets höstcamp var intensiv, lärorik och rolig för de 30-talet deltagarna.
Rotebroloppet 2019 vi behöver hjälp
2018-10-12 14:42

Hej!

Vill du vara med och möjliggöra att 100-tals barn, ungdomar och vuxna åter igen får springa Rotebroloppet den 1 maj 2019?

Projektgruppen söker vi nu 10 personer som vill engagera sig gällande planeringenför loppet.

Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten från november fram till den 1 maj.

Vill man istället hjälpa till med en mindre aktivitet, som att vara funktionär, jobba i kafét eller med information, så kan man ingå i Aktivitetsgruppen. Man kommer själv kunna välja en uppgift från en aktivitetslista.

En intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

-Namn samt telefonnummer

-Välj mellan (eller båda)

-Projektgruppen

-Aktivitetsgruppen

Alla aktiviteter som krävdes under förra årets lopp har vi sparat samt att några av oss i projektgruppen kommer vara med även i år.

Varmt välkommen

Anders Dalerå

Styrelsens programförklaring
2018-10-09 08:23
Här finns styrelsens programförklaring för verksamhetsåret 2018/2019.
Galamiddag 17 november Rotebro firar 100 år
2018-09-24 19:16
Hej alla engagerade ledare, spelare och föräldrar i Rotebro IS!

Vi vill presentera för er, Årets stora happening som sker 17 November på Scandic Infracity.

Vi "Fotbollen och Innebandyn" vill fira Rotebro IS 100 år med stor baluns!

Vi har arrangerat en bankett med temat “Idrottsgala” där vi kommer uppmärksamma och dela ut priser till personer som varit och är
betydande för föreningen.

Under middagen kommer vi får höra tal, historia kring hur Fotbollen och Innebandyn startade, se bilder, filmer som varvas med musik och festligheter
och en och annan idrottskändis ;-)

NU släpper vi biljetterna till denna stora händelse. Klicka på länken nedan och anmäl er:

OBS: Begränsat antal biljetter - så först till kvarn gäller!

Inbjudan gäller alla ledare, föräldrar, fd. spelare och andra som varit en del av Rotebro IS sedan starten och som är över 18 år.

I biljetten ingår:
Bubbel vid ankomst, förrätt, varmrätt, 2 glas vin/öl/dryck, dessert & kaffe.
Musikunderhållning, happenings och DJ som spelar musik som passar alla åldrar.
Efter middagen öppnas baren och det blir dans fram till 02.00.

Temat för festen är ”Idrottsgala”, vilket innebär kavaj och långklänning!
Pris för biljetten är: 700kr

Därutöver så har båda föreningarna generöst bidragit med en stor summa som täcker alla
övriga kostnader.

Har ni några frågor, kontakta oss på:

Känn er varmt välkomna!
Linnéa Breme, Fredrik Käck, Lars Dalberg, Anders Dalerå, Sofia Hjärner