Hälsning från Sommarcamp 2021!
2021-06-17 20:42
Alla kom med på bilden!

Måndag till torsdag denna vecka har vi arrangerat sommarcamp för barn- och ungdomar i åldrarna 9-14 år. Vi har haft 32 deltagare som spelat innebandy, kört fys, spelat fotboll och mycket annat. Vädret har varit soligt och fint, vilket både barn och ledare har uppskattat.

Idag, sista dagen, spelades matcher i blandade lag. Det blev spänning på hög nivå! Efter det blev det spontant vattenkrig på fotbollsplanen där fokus var inställt på att ingen skulle komma därifrån torr.

Vi som arrangerat vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska ledare; Josefin, Klara, Martina, Kasper, Antonio, Emil och Hugo. Ni är grymma!

Årsmöte och nya styrelsen
2021-06-03 13:32
Styrelsen 2021/22.Stående: Marie Lienzén, Teo Kim, Fredrik Bidevind, Calle Schwieler, Stefan Elm, Joakim Ängelid och Maria Rignér. Knästående: Simon Fungdal, Åsa Thunqvist och Clara Dahlberg.

Onsdagen den 2 juni hölls föreningens tjugotredje årsmöte med ett 30-tal deltagande medlemmar, där bland annat en ny styrelse till kommande verksamhetsår valdes.

Herrlaget
John Wreder ny tränare i Rotebro
2021-06-03 10:00, Herrlaget
Ordförande Maria Rigner och John Wreder

Vi har glädjen att presentera en ny huvudtränare och det är tidigare spelaren John Wreder som tar över uppdraget efter att Roger Östergren valt att lämna för Dif innebandy i SSL.

Valberedningens förslag till ny styrelse 2021/2022
2021-05-30 22:38

Inför årsmötet den 2 juni 2021 vill Rotebro IS IBKs valberedning härmed presentera sitt förslag på styrelsens sammansättning under kommande verksamhetsår.

Till styrelse för verksamhetsåret 2021/2022 föreslår valberedningen följande:

Föreslår omval av följande ledamöter:

Joakim Ängelid (1 år)
Simon Fungdal (1 år)

Föreslår nyval av följande ledamot:

Fredrik Bidevind (2 år)

Föreslår omval av följande suppleant:

Teo Kim (2 år)

Föreslår nyval av följande suppleanter (båda 1 år):

Clara Dahlberg

Stefan Elm

Sedan tidigare valda:

Ledamöter: Carl Schwieler, Marie Lienzén och Åsa Thunqvist har ett år kvar på sina mandat.

Ordförande: Maria Rignér har ett år kvar på sitt mandat.

Valberedningen vill även tacka Jenny Wallner som valt att inte fortsätta, för hennes värdefulla insatser i styrelsen.

Förslag på revisorer för kommande verksamhetsår:

Revisor (1 år) – Roland Brehme (omval)

Revisorssuppleant (1 år) – Annika Lindström (omval)

Sollentuna, 28 maj 2021

Rotebro IS IBKs valberedning

Carl-Johan Pott, 076-108 93 45

Äntligen får alla träna inomhus!
2021-05-21 17:33

I enlighet med FHMs rekommendationer har nu Sollentuna kommun i likhet med flera andra kommuner beslutat att tillåta träning inomhus även för äldre spelare. Det här betyder att våra herr-,  dam- och veteranlag äntligen får börja träna inomhus igen.

Eftersom smittspridning fortfarande pågår vill vi påminna om att de allmänna råden för träning fortfarande gäller, där spelarna t ex inte ska dela utrustning eller omklädningsrum. Vi vill särskilt uppmana alla lag som tränar att använda dörren närmast gamla hallen som ingång och dörren närmast järnvägsspåren som utgång efter träningen, så att vi undviker att flera lag befinner sig på en begränsad yta samtidigt.

Årsmöte 2 juni - välkommen med din motion
2021-05-03 11:42

Klubbens årsmöte 2021 kommer att äga rum onsdagen den 2 juni på Sollentuna golfklubb. Officiell kallelse till mötet kommer, men vi vill redan nu ha ditt förslag på hur vår verksamhet kan utvecklas.

Till årsmötet vill styrelsen gärna ha in förslag på saker som du som medlem tycker att vi kan utveckla och förbättra. Beskriv gärna förslaget så att det tydligt framgår vad som ska uppnås och på vilket sätt.

Enligt föreningens stadgar ska dessa förslag inkomma senast fyra veckor innan årsmötet, enligt aktuell paragraf nedan.

16 § Förslag till ärenden att behandlas av årsmötet

Såväl medlem som styrelsen får avge förslag att behandlas av årsmötet.

Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet. Styrelsen skall till

årsmötet avge skriftligt yttrande över förslaget.

Senast fyra veckor innan mötet är nu på onsdag den 5 maj. Skicka ditt förslag till kansli@risibk.se och ange i rubriken "Förslag till årsmötet".

En kallelse med mer information om mötet samt dagordning annonseras på hemsidan senast tre veckor innan årsmötet, dvs den 12 maj.

/Styrelsen

Damlaget, 15/06 09:45