Herrlaget består till stora delar av egenfostrade spelare, men under de senaste åren har även välkända namn i innebandysverige fyllt på med stor erfarenhet, Patrik Edgren (Mr. AIK) och Mattias Mikulski för att nämna två.
Roger Östergren är huvudtränare och har en mångårig erfarenhet från spel på högsta nivå och en gedigen tränarkarriär.

Laget har klättrat igenom seriesystemet med stor framgång. Från Div 5 till Allsvenskan på 7 säsonger!
2019/20          Spel i Div 1 Östra Svealand
2018/19          8e plats Div 1 Östra Svealand

2017/18          3e plats Div 1 Östra Svealand

2016/17          11e plats Allsvenskan Norra

2015/16          2a plats Div 1, till Allsvenskan genom kval

2014/15          1a plats Div 2, till Div 1 genom serieseger

2013/14          1a plats Div 3, till Div 2 genom serieseger

2012/13          3e plats Div 3

2011/12          2a plats Div 3

2010/11          2a plats Div 4, till Div 3 genom kval

2009/10          Spel i Div 5, till Div 4

UPPDATERING: MATCHEN INSTÄLLD
2020-03-11 16:00

Med anledning av coronaviruset har förbundet kommit med nya direktiv där de har beslutat att serievinnaren i H1 kommer gå upp till allsvenskan och samtidigt meddelade de att matcher som saknade betydelse för tabellen kunde ställas in om båda lagen var överens om det. I och med att TT inte kan vinna serien samtidigt som vi klarat kontraktet. Så har vi tillsammans med TT beslutat att inte spela matchen imorgon och meddelat förbundet om detta.

Det innebär att seriespelet är slut för denna säsong.

Stort tack till alla som stöttat herrarna hemma såväl som borta iår!

Herrlaget avrundar RotebroCup när Gnesta besöker
2020-02-22 16:00
Herrlaget har under andra halvan av serien en bra trend och på söndag så gästar Gnesta i en viktig match. Vid seger för Rotan så är kontraktet säkrat.

Välkomna till Nya Rotebrohallen på fredag för en härlig kväll med bra innebandyunderhållning!
Medlemmar (Ledare och ungdomsspelare) med Rotebrokläder går in gratis.
Viktig fredagsfajt när herrlaget tar emot Jakan
2020-02-05 15:00
Efter en sämre insats senaste omgången så har nu herrarna haft spelledig en helg. Denna fredag kommer Jakobsberg på besök, ett lag man tidigare haft problem med att slå.
För tillfället är det åtta poäng neråt och 13 poäng uppåt till respektive streck i tabellen. Matchen blir viktig för Rotan så att man håller sig ovanför strecket med marginal inför slutspurten.

Medlemmar (Ledare och ungdomsspelare) med Rotebrokläder går in gratis.
Topplag gästar glödheta herrlaget på fredag
2020-01-14 17:00
Förra fredagen var en fantastisk kul kväll i Nya Rotebrohallen där herrlaget knäppte topplaget Värmdö och tog en välförtjänt seger.
Spelschemat blir inte lättare utan denna vecka väntar topp2 i serien, Täby mitt i veckan och sedan gästar Älvsjö på fredag.
Kan herrlaget ta en fin skalp mot ytterligare en toppfavorit?
Kom ner till hallen på fredag och stötta laget i jakten!

Medlemmar (Ledare och ungdomsspelare) med Rotebrokläder går in gratis.
Årets första herrlagsmatch på fredag!
2020-01-07 17:00
Efter julledighet så är det dags igen för herrlaget att spela hemma i Nya Rotebrohallen. Herrlagets form pekar uppåt efter tre bra insatser under december där man avslutade med en fin 1-7 seger borta mot Ackers.
Fredagens motståndare är Värmdö och senast lagen möttes så gick matchen till Sudden. Kom ner och kolla ifall herrlagets fina form fortsätter in i det nya året!