DamJuniorerna
Välkommen till DamJuniorerna!
Säsongen 2019/2020 kommer vi att spela i DJ1. Vi kommer även att spela DM DJ20 .

Är du intresserad av att följa med på vår resa? Tveka inte, hör av dig!

Glass och ballong!
Morran & Nirran

Kontaktinfo:

Mårten Storm: tel. 073 626 74 52 mail. marten.storm@24mps.se
Nicklas Chrysong: tel. 070 655 71 68 mail. nchrysong@gmail.com
1-1 i sista seriematchen
2019-03-24 16:40
DJs tränare, Mårten Storm, om matchen "Sett till helheten så tycker jag att vi får ut en bra prestation idag. Vi spelar kreativt med boll och skapar många chanser men brister tyvärr i effektiviteten vilket gör att vi inte får med oss en vinst hem. Vi är för det mesta starka i försvaret och Klara klev fram och gjorde några avgörande räddningar när Sköndal tog sig igenom. Känslan är god inför kommande slutspel."
Vi kvitterar till 6-6 i matchens sista minut
2019-03-04 06:18
6-6 i matchens sista minut
DJs tränare, Mårten Storm, om matchen. "Vi öppnar matchen starkt och tar kommandot tidigt. Vi spelar i ledning större delen av matchen men brister lite noggrannheten vilket gör att Bele kan både kvittera och ta ledningen sent i tredje perioden. Vi trycker på i spel 6 mot 5 och lyckas kvittera till slutresultatet 6-6 i matchens sista minut. Vi gör en stark arbetsinsats och visar stundtals upp ett fint anfallsspel, Martina gör en fantastisk match i målet"
Gotland dag 3
2017-08-20 19:54
Träningsmatch mot Endre.

Efter en bra uppladdning med en morgonträning av frislag, pp och boxplay samt lite fotboll som matchuppvärmning var vi redo för helgens match, en träningsmatch mot Endre.
Matchen börjar med högt tempo och vi har boll mestadels av tiden. Det är bra rull i alla femmor och spelet är väldigt fint.
I slutet av första perioden får Kroken in 1-0 målet efter ett mycket bra slit av Vickan framför mål som också blev assisterande till målet.
Vi inleder andra perioden med en 1-0 ledning. Till skillnad från första perioden har vi nu gjort om i femmorna. Det är nya formationer men fortfarande bra spel. Vi rullar boll på samma sätt som i första perioden och tar mer avslut. Andra målet kommer i mitten av andra perioden. Käck lägger en fin passning in mot mitten där Frasse står redo. Ett välplacerat skott som ger oss ett ännu större överläge i matchen.
Till tredje perioden har vi samma formationer som i andra perioden. Spelet fortsätter vara fint men skotten vill sig fortfarande inte riktigt till. I tredje perioden bjuder vi dock in Endre mer i matchen. Med hjälp av Wilma i mål fortsätter vi hålla dom ute men i 16 minuten får dom in en kasse, ändå rättvist då dom hade trycket sista 15 i matchen.
Vi går ifrån matchen med en vinst med 2-1 men viktigast är att vi spelat ett väldigt fint och kontrollerat spel hela matchen. Vi förtjänade fler mål men skotten ville inte in.
En bra insats av alla, Wilma i målet räddade oss flera gånger från att släppa in Endre i matchen och försvar och anfall utförde sina uppgifter.
Nu åker vi tillbaka mot Stockholm och laddar om för DM om tre veckor där vi hoppas på lika fint spel som nu, då är förhoppningsvis skotten också med oss!
Uppstartsläger!
2017-08-20 01:14
Gotland dag ett och två.

Dag 1
Igår morse möttes vi vid Rotebrohallen och började resan mot Gotland. Båtresan gick bra och vi var framme runt 16-tiden. Vi blev positivt överraskade över anläggningen och fick våra stugor utdelade.
Vi gjorde oss ganska direkt iordning för första innebandypasset. Vi spelade mycket tre mot tre och vande oss med klubba och boll efter sommaruppehållet.
På kvällen käkade vi middag på en supermysig restaurang som ger oss den bästa servicen, cred till Café Maffen!! Senare på kvällen var det fri aktivitet, några badade i simhallen som vi har tillgång till och några grillade korv och marshmallows. En superbra först dag!

Dag 2
Dagen började med frukost återigen på Café Maffen och följdes av ytterligare ett innebandypass. Vi fokuserade mycket på give and go och hade ett högt tempo hela träningen. Efter träningen åkte vi på Utflykt till Fårö. Vi kollade raukar och hade det allmänt trevligt. Dagens andra träningspass bestod av mycket spel och byggande av spel. Fortfarande väldigt bra tempo på träningarna och det är kul att se hur alla kämpar.

Imorgon blir det först ett sista träningspass och sedan match mot Endre innan vi åker tillbaka mot Stockholm.