Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
DamJuniorerna
Välkommen till DamJuniorerna!
Säsongen 2018/2019 kommer vi att spela i DJ1 och dam div.1. 

Är du intresserad av att följa med på vår resa? Tveka inte, hör av dig!

Glass och ballong!
Morran & Nirran

Kontaktinfo:

Mårten Storm: tel. 073 626 74 52 mail. marten.storm@24mps.se
Nicklas Chrysong: tel. 070 655 71 68 mail. nchrysong@gmail.com
Gotland dag 3
2017-08-20 19:54
Träningsmatch mot Endre.

Efter en bra uppladdning med en morgonträning av frislag, pp och boxplay samt lite fotboll som matchuppvärmning var vi redo för helgens match, en träningsmatch mot Endre.
Matchen börjar med högt tempo och vi har boll mestadels av tiden. Det är bra rull i alla femmor och spelet är väldigt fint. 
I slutet av första perioden får Kroken in 1-0 målet efter ett mycket bra slit av Vickan framför mål som också blev assisterande till målet. 
Vi inleder andra perioden med en 1-0 ledning. Till skillnad från första perioden har vi nu gjort om i femmorna. Det är nya formationer men fortfarande bra spel. Vi rullar boll på samma sätt som i första perioden och tar mer avslut. Andra målet kommer i mitten av andra perioden. Käck lägger en fin passning in mot mitten där Frasse står redo. Ett välplacerat skott som ger oss ett ännu större överläge i matchen.
Till tredje perioden har vi samma formationer som i andra perioden. Spelet fortsätter vara fint men skotten vill sig fortfarande inte riktigt till. I tredje perioden bjuder vi dock in Endre mer i matchen. Med hjälp av Wilma i mål fortsätter vi hålla dom ute men i 16 minuten får dom in en kasse, ändå rättvist då dom hade trycket sista 15 i matchen. 
Vi går ifrån matchen med en vinst med 2-1 men viktigast är att vi spelat ett väldigt fint och kontrollerat spel hela matchen. Vi förtjänade fler mål men skotten ville inte in. 
En bra insats av alla, Wilma i målet räddade oss flera gånger från att släppa in Endre i matchen och försvar och anfall utförde sina uppgifter.
Nu åker vi tillbaka mot Stockholm och laddar om för DM om tre veckor där vi hoppas på lika fint spel som nu, då är förhoppningsvis skotten också med oss!
Uppstartsläger!
2017-08-20 01:14
Gotland dag ett och två. 

Dag 1
Igår morse möttes vi vid Rotebrohallen och började resan mot Gotland. Båtresan gick bra och vi var framme runt 16-tiden. Vi blev positivt överraskade över anläggningen och fick våra stugor utdelade. 
Vi gjorde oss ganska direkt iordning för första innebandypasset. Vi spelade mycket tre mot tre och vande oss med klubba och boll efter sommaruppehållet. 
På kvällen käkade vi middag på en supermysig restaurang som ger oss den bästa servicen, cred till Café Maffen!! Senare på kvällen var det fri aktivitet, några badade i simhallen som vi har tillgång till och några grillade korv och marshmallows. En superbra först dag!

Dag 2
Dagen började med frukost återigen på Café Maffen och följdes av ytterligare ett innebandypass. Vi fokuserade mycket på give and go och hade ett högt tempo hela träningen. Efter träningen åkte vi på Utflykt till Fårö. Vi kollade raukar och hade det allmänt trevligt. Dagens andra träningspass bestod av mycket spel och byggande av spel. Fortfarande väldigt bra tempo på träningarna och det är kul att se hur alla kämpar. 

Imorgon blir det först ett sista träningspass och sedan match mot Endre innan vi åker tillbaka mot Stockholm.

Sista dagen i Göteborg
2017-05-01 22:22
Dag 3
Dag tre startar som sagt med lite ändrade planer, vi lämnar klubborna på hotellet och drar till Liseberg!!
Med en bra frukost från hotellet så verkar det som det finns mycket energi att leka av sig (typ 12 åriga tjejer!!!)
Vi hjälper till och öppnar parken som är ganska tom så det är bara full fart mellan karusellerna. Vi tar ett kort uppehåll för lunch och sen är det full fart igen tills det är dags att åka mot centralen för hemresa. Vår Göteborgsresa avslutas alltså med en fantastiskt rolig dag tillsammans i sommar vädret. Nu åker vi hem och börjar ladda för nästa äventyr! 
Stort tack alla ni som stöttat hejat på oss hemifrån!!!
Dag 2 i Göteborg
2017-04-30 20:07
Match ett av två den här soliga söndag bjöd på ännu en jämn match. Trosa Edanö stod för motståndet den här förmiddagen. 
Vi börjar matchen bra och håller ett högre tempo än på matcherna innan. Uppspelen är exemplariska och försvaret stabilt. Dessvärre har vi även otur den här matchen och lyckas inte få in bollen i mål, detta tack vare Trosas målvakt som storspelar. Vi äger boll 90% av matchen men målproduktionen vill inte komma igång. Matchen slutar 0-0, denna gång ett orättvist resultat då vi tycker det är vi som styr i stort sätt hela matchen. 

Andra och sista matchen för dagen mot Zenith är på schemat. Vi är sega men lyckas ändå behålla fokus.
Matchen är rörig och det finns inte riktigt nån struktur från något av lagen. 
Med fem minuter kvar gör Zenith 1-0. Men vi tar fram den sista viljan och lyckas trycka in 1-1 genom Madde som fick ass av Jossan. Med några få minuter kvar av matchen får Zenith in 2-1, vi tar time och bestämmer att vi kör på allt. Det är allt eller inget sista 2 minuterna. Vi trycker på och lyckas få in ett kvitteringsmål genom Vickan med ass av Sara. 
Sista minuten är rent slit, men inget av lagen får utdelning och slutresultatet blev 2-2.

Detta blev även vår sista match denna cup då vi inte går vidare pga målskillnad. Men det är inget att hänga läpp över utan istället tar vi med oss att vi inte torskade en enda match och hade svinroligt. Vi avslutar säsongen genom att lämna Göteborg obesegrade och vi är mer än redo för vad nästa säsong kommer erbjuda i division 1.
Tack för oss, vi ses i Stockholm.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Innebandyklubb, 12/02 14:48 
Rotebro IS Innebandyklubb, 21/01 15:54 
Rotebro IS Innebandyklubb, 18/01 20:30 
Rotebro IS Innebandyklubb, 03/11 12:30 
Rotebro IS Innebandyklubb, 12/10 14:42 
Rotebro IS Innebandyklubb, 09/10 08:23 
 
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Stöd RIS IBK via: