Välkommen till RISIBK P05!
Vi är ett glatt gäng som gillar att spela innebandy. Vi tränar måndagar, onsdagar torsdagar och fredagar!

Är du intresserad av att börja spela eller har frågor så kontakta oss per e-post: risibk05_ledare@cramby.se

/Ledarna i P05

RISIBK P05 är sponsrade av Oribata Consulting AB

Gatorade Cup i helgen.
2020-09-02 13:16
Som ni vet är det cup i helgen och den kommer att spelas utan publik. Glädjande är dock att en del matcher kommer att websändas:

"Vi Webb tv sänder alla matcher som spelas i Solnahallen under Gatorade FLoorball Cup 2020. Vi sänder ej från andra hallar.
Solidsport har ensamrätt att filma och webb tv sända under Gatorade Floorball Cup 2020.
Pris: 39 SEK/match alt 99 SEK för alla matcher i Solnahallen."

2020-03-31 17:15
I dessa tider är det relativt tunnsått med glädjande nyheter. Här kommer dock en riktigt glädjande nyhet och det är att RIS IBK P05 har fått en ny sponsor:
Oribata Consulting AB.

Jag är djupt imponerad av ledarnas engagemang och deras förmåga att motivera och hålla ihop gruppen under alla dessa år som tränare och vill bidra med medel som gör att gruppen kan utvecklas ännu mer.” Steve Brdarski, Oribata Consulting AB.

Rotebros herrlag på besök.
2018-02-09 18:59
Idag hade vi en riktigt bra träning, när Patrik, Simon och Marcus från Rotebros herrlag var på besök. De höll i träningen och förstås mycket inspirerande för killarna att få lite nya övningar och höra lite andra röster. Imorgon hoppas vi så många som möjligt kommer och hejar fram både våra grabbar och herrlaget som har en tuff batalj mot Bele Barkarby.

Spelschema till Gothia ute!
2017-12-13 17:50
Både vi tränare och spelare börjar bli riktigt taggade inför Gothia och idag publicerades spelschemat, se nedan. Våra första matcher är på torsdag eftermiddag vilket underlättar resan till Göteborg betydligt.

Vi skickar snart ut mer detaljerad information kring avresa och lite annat smått och gott. Skall bli jäkligt kul det här!
Säsongsstart
2017-08-22 10:22

Efter två bra dagars träningsläger i IFU-hallen i Uppsala i helgen som gick har vi idag vår första ordinarie träning i gamla Rotebrohallen. På lördag väntar Rotebrodagen där vi spelar match tillsammans med 04:orna.

Andra helgen i September väntar Stockholm Floorball cup där vi har två lag anmälda.