Sponsorsamarbeten

Rotebro innebandy jobbar långsiktigt med att etablera sig som en av Stockholms ledande ungdomssektioner med ambitionen att samtliga ungdomar, pedagoger och ledare ska ges samma möjlighet för att kunna nå sina mål och drömmar.

Vi har som mål att ha verksamhet för alla åldersgrupper där det ska vara roligt att spela och lärandet är en naturlig del av innebandyn.

Vår vision är att vara ledande i norra Stockholm inom spelarutveckling och utbildning.

Vi har idag en stor ungdomsverksamhet för både pojkar och flickor, från knattar i 6-årsåldern till seniorer vid 20 år. Vi är ca 650 medlemmar, varav ca 100 ledare, och många engagerade föräldrar.

Vi har en egen cup, Rotebro-cupen i februari, och läger för föreningens medlemmar - allt för att engagera ungdomarna så mycket som möjligt. Från och med sommaren 2020 kommer vi att arrangera sommarskola.

2019 startade vi en lokal idrottsutbildning i samarbete med Väsby Nya Gymnasium med ambitionen att denna verksamhet i framtiden ska bli en nationellt godkänd idrottsutbildning.

Ett tecken som säger oss att vi är på rätt väg fick vi genom att Stockholms innebandyförbund utsåg oss till årets förening 2018/2019 med motiveringen ”Med målsättning att alla ska trivas utifrån sina egna förutsättningar har Rotebro IS visat att man med hängivenhet, engagemang och tydlighet kan inkludera och stärka individer utan att de sportliga framgångarna försummas”.

I det stora hela betyder Rotebro innebandy massor för ungdomarna och även mycket för våra seniorer, ledare, föräldrar och sponsorer.

Tack för att du är med som sponsor för Rotebro innebandy och på så sätt gör livet lite bättre och roligare för våra ungdomar.

Stolta och starka tillsammans!

Styrelsen

Vill du vara med på vår resa och stötta föreningen är du välkommen att kontakta vår sponsoransvarige Carl Schwieler på carl.schwieler@gmail.com eller 073-292 63 00.