Rotans Damveteraner
Välkommen till Rotans Damveteranlag! Vi är ett blandat gäng som tränar ihop i Nya Rotebrohallen. Vi är allt från nybörjare till de som spelat tidigare. Är du sugen att vara med, hör av dig eller kom ner till hallen.

Säsongen 2019-2020 tränar vi torsdagar 21-22 & söndagar 19-20.30.

Linnéa    linneabrehme4@gmail.com
Lagledare
Prague Masters 2018
2018-11-11 15:00
Rotans Damveteraner åkte för första gången någonsin till Prag för att spela veterancup. Vi hade ingen aning om vad vi skulle förvänta oss. Vi visste att vi skulle möta IKSU i första matchen, IBF Backadalen i andra och Fat and Old Girls i tredje och sista gruppspelsmatchen.

Det visade sig att IKSU blev för svåra, de spelade snabbt, precist och väldigt snyggt. Några av de har ju faktiskt vunnit SM- guld mer än en gång och målvakten har spelat i landslaget. Det blev storförlust.

Mot Backadalen spräckte vi nollan och gjorde två mål, de gjorde några fler.

Det kändes lite surt att ha förlorat de två första matcherna, men vi tog nya tag inför tredje matchen. Fat and Old Girls från Norge. Där höll vi nollan och gjorde två mål, VINST!

Vi kom trea i gruppen och ställdes mot tvåan i grupp B, Lindås Warriors, i första slutspelsmatchen. Att hela laget var extra taggade gick inte att ta miste på, vi ville vinna! Det var en fantastiskt rolig match att spela och när slutsignalen ljöd hade vi vunnit med 3-0 och vi hade gått till SEMIFINAL!

I semifinalen spelade vi mot Lillvreta, som vann.

Efter lite förvirring efter matchen förstod vi att det skulle bli prisutdelning och vi fick medaljer! Vi hade vunnit BRONS!

Det har varit en rolig och händelserik resa, vi vill åka tillbaka nästa år.

Ett stort tack till alla tjejer i laget som gjorde denna resa möjlig och även ett stort tack till Rotans Herrveteraner som både ställde upp som coacher och hejade på oss då våra matcher inte krockade.
Damveteran Cup 5 maj
2018-03-16 13:59

Missa inte möjligheten att delta i Stockholms första Damveteran cup. En försmak till höstens serie för våra damveteraner

Cupen spelas den 5 maj mellan 09:00-18:00 i Nya Rotebrohallen