Rotebro IS F10/11 Säsongen 19/20
Truppen på första cupen för säsongen
Välkomna till Rotebro IS F10/11!

Här hittar du information kring laget, kalendarium och annat från klubben samt uppdateringar från cuper och andra roliga evenemang med laget! Det är ett riktigt härligt gäng som har kul tillsammans!

Har ni kompisar som inte spelar innebandy än men är sugen så tveka inte att kontakta oss, vi har alltid plats för fler tjejer som vill haka på vårat härliga gäng! jens@kulmed.se

Vi finns även på Facebook med en föräldragrupp för att dela bilder, frågor om samresor, lek och annat.
Sök upp: RIS Innebandy F10/11 och ansök om medlemskap

Denna säsong tränar vi Gamla Rotebrohallen:
Söndagar 17-18
Onsdagar(tillsammans med F09) 18-19

Vi ses!
Töjnan Tiger Cup
2018-10-08 11:18
En riktigt rolig och kul cup med ett stort gäng glada tjejer som verkligen kämpade bra, hade kul och var sjyssta kompisar, precis som vi vill att det ska vara!
På planen var insatserna kanon och vi kunde verkligen se hur de tog med sig av mycket av det vi gör på träningarna in i match, verkligen en stor utveckling.
Tack till en riktigt bra och härlig publik som hejade och uppmuntrade tjejerna hela cupen. Bara positivt och till alla och för att det kämpar, den typ av publik som verkligen lyfter laget.
Efter cupen avslutade vi med lite gott på Max, kul att så många kunde följa med så att de fick tid att umgås och att ni föräldrar träffar varandra också.

Dagen till är fick alla spelare en egen matchtröja, den ska de hålla reda på själva hela säsongen och komma ihåg att ta med när vi har cup/match, men använd den bara då inte på träning eller i andra aktiviteter. Det ska vara en lite speciell känsla att få dra på sig matchtröjan! :-)
Före er som inte fått tröja än så kommer vi att få en ytterligare beställning av tröjor så att alla kommer att ha sin egen. Det löser vi vid nästa matchtillfälle.

Stort Tack till vår tröjsponsor SwedeTime via Ida Bidevind, fantastiskt snyggt!

Tack för denna gång, vi ses åter på söndag för vanlig träning igen
Boulekul på Boulebar
2018-09-30 11:28
Säsongens första lagaktivitet där vi åkte tåg tillsammans ner till Boulebar Rådhuset där vi fick lära oss att spela boule och ha riktigt kul på gruset, man kunde nästan tro att tjejerna tjuvtränat hemma.
Efter spelande fick vi mumsa nygräddade våfflor, tack Rajib för all stekande :-)
Dagen avslutade vi med en föräldramatch
Härligt att se tjejerna komma ihop sig, sitta och snacka och ha riktigt kul bortom innebandyn.

För oss är det en väldigt viktig del att idrotten ger gemenskap och nya vänner bortom skola och grannar så fortsätt att uppmuntra tjejerna till detta!

Det kommer att komma fler lagaktiviter under säsongen och alla förslag och ideér mottages tacksamt!
Tveka inte att höra av er till oss

Tack för denna dag!
Riktigt rolig Rotebrocup
2018-02-25 18:46
En hel cup från förberedelser till spel oh medaljer
En riktigt rolig och lyckad Rotebrocupen är nu till ända!

Så otroligt roligt att göra denna dag med tjejerna och er föräldrar.
Vilka insatser vi fick se under dagen med tre lags tre matcher var.
Massor med fina kämpainsatser, bra kompisskap, riktigt fina passningar, mål, brytningar och räddningar och inte minst en massa glädje och skoj!
Vad kul att se!

Stort tack till alla föräldrar som ställde upp med bakverk, toasts, grillning, cafe och sekk. Det gick verkligen strålande och det flöt på riktigt riktigt bra under vårt lags ansvarstider!

På söndag ses i igen på träning som vanligt.

är det någon som har fler fina bilder från dagen så skicka gärna dem till mig så att vi kan dela jens@kulmed.se

Allt gott!
Strålande intsatser under Knattecupen i Täby
2018-01-10 16:15
Tack alla tjejer och föräldrar för en rolig söndag i Täby på Knattecup!
Vilka insatser tjejerna gjorde, verkligen imponerande att se att de vågade spela inför fulla läktare, kämpade, hade kul, lekt och lärde känna kompisar och var på topp hela dagen med 4 matcher var för våra tre lag.
Spelmässigt var det också kul att se att alla tagit med sig så mycket från träningarna, de håll i bollen, tittade upp, försökte passa kompisar och sprang och kämpade. Vi fick verkligen se glädjen och förmågan att heja på varandra när vi gjorde bra passningar, brytningar räddningar och mål.
Verkligen kul att se.

Vi är stolta över era insatser!!
/Lina, Patrik och Jens

PS
Är det någon som ej vill ha bild publicerad så meddela mig(Jens) det så tar vi bort dessa, vi skriver inte ut namn vid bilderna. Vill man ha någon av bilderna går det också bra och om man vill dela med sig av bilder, maila mig isåfall
Knattecup i Täby 7 januari
2017-11-20 15:45
Den 7/1 har vi anmält våra tjejer till Knattecup(inga resultat räknas) i Täby.
Vi kan delta med upp till tre lag vilket gör att alla tjejer kommer att få spela mycket.
Det kommer en separat inbjudan till deltagande innan jul, vi kommer ha svarstid tio dagar innan cup för att kunna anpassa antal lag.
information om exakta tider på dagen kommer också senare när vi får spelschemat, men troligen relativt likt vår senaste cup där vi hade matcher under ett intervall på ca två timmar.
Det är spel 3 utespelare och en målvakt precis som vi brukar göra på träning och kommer att fortsätta med. Matchtid 2x11min

Vi ser fram emot en rolig cupdag!
/Tränargänget