Juniorkommittén

Juniorkommittén ansvarar för utvecklingen av föreningens ungdomsverksamhet. Den består av representanter (spjutspetsar) från alla nivåer inom ungdomsinnebandyn (se Kontakt) som träffas regelbundet under säsongen Representanterna ska vara ett stöd för spelare, ledare och föräldrar inom sina respektive nivåer.

Juniorkommittén arbetar med att säkerställa att ungdomsverksamheten arbetar i linje med föreningens vision samt implementeringen av svensk innebandys utvecklingsmodell.

Utöver detta arbete ansvarar kommittén för rekrytering av tränare till ungdomslagen och ledarutveckling inom ungdomssektionen.