Ledarakademi och ledarutveckling

Under säsongen 2019/20 startade klubben en satsning på ledarutveckling samt en ledarakademi, i syfte att ta nästa steg för att uppnå vår vision att bli det självklara valet i norra Stockholm.

Ledarutvecklingen vänder sig till våra befintliga ledare. Vi erbjuder kurser för vidareutveckling inom olika områden.

Ledarakademin riktar sig till våra ungdomsspelare som är intresserade av att utvecklas som innebandyspelare genom att träna och leda yngre lag. Teoretisk utbildning blandas med praktik som fås genom att vara hjälptränare i lag i olika åldersgrupper med stöd av en fadder. Målsättningen är att kommande säsong kunna träna ett eget lag.

Faddrar, befintliga ledare som vill dela med sig av sin erfarenhet och blivande ungdomsledare, både tjejer och killar som är födda 2007 eller tidigare är välkomna att anmäla sitt intresse via länken nedan.